Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Хомосексуализмът като предвестник на разпад на обществото TV7

Хомосексуализмът като предвестник на разпад на обществото

(видео)
Хомосексуализмът като предвестник на разпад на обществото

Хомосексуализмът като предвестник на разпад на обществото

Тези нравствени уроди – хомосексуалистите, нямат място сред клира на църквата. Според мен не трябва да участват и в политиката. Това заяви отец Евгений в "Предаването на Карбовски" по TV7.

Когато се появя някога, на хората им се върти около баба Гуси. Тези мазни педерастни аз ги ненавиждам, специално в църквата. Ако дойде човек с хомосексуални проблеми да се лекува, няма да го върна. Да си закичил кръста, да си сложил расото - тези трябва да бъдат изкоренени от църквата. Ако е някой монах има хомосексуални прояви, това може да е търпимо, ако лекува себе си. Хомосексуализмът е психично заболяване, то е зараза. В Новия Завет се казва, че такива хора трябва да бъдат отстранени от нас, коментира отец Силвестър.

Това, което правят журналистите, ми харесва. Трябва да бъдат изобличавани всички. Дори ако някой намери нещо за мен, което е дискредитиращо, това е полезно, каза още отец Силвестър. Той призна, че през 1991 г. В Богословския факултет покрай него "се е завъртял" монах, който започнал да му показва как да се държи като християнин. В един момент обаче тръгнал да го целува. Човек, който прави така, хули и църквата, и Бога, подчерта Силвестър. Нямам право да бия, но ми се иска понякога, добави той.

Епископите надзирават църквата. Забележат ли нещо, трябва да свикат църковен съд. Иеромонах Кирил трябва да бъде низвергнат. Ако се разкае, може да остане монах, но не и да свещенодейства, уточниха отците.

Хомосексуализмът е предшественик на разпада на обществото. Преди да се разпаднат Римската империя и Гръцката империя, те са били в изобилие. В разцвета на тези империи, такива не е имало. Това е тумор в тялото на обществото, който трябва да се оперира и да се премахне. Факт е, че те стават все повече, обясни отец Евгений.


Видео


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови