Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Бившият йермонах Кирил: Педерастите трябва да са в църквата! (Видео)

Йермонах Кирил: Педерастите трябва да са в църквата! (Видео)

Йермонах Кирил от Троянския манастир не можа да убеди Мартин Карбовски, че не е гей.Какво се случва зад вратата на храма

Какво се случва зад вратата на храма

Той изказа в студиото на "Предаването на Карбовски" неубедителни аргументи които не доказаха невинността му, а само разгневиха водещия.

Карбовски го накара да се закълне на Библията, че не е имал сексуални контакти с мъж, а гостът се съгласи.

Той изтъкна, че е платил на Георги 900 лева, за да не издаде тайните на други монаси. По принцип обичал да помага, затова дал тези пари на момчето да изкара шофьорска книжка.

Искам да се признае този проблем и да се прочисти църквата. Махни този кръст, ядоса се Карбовски. Никога няма да го махна, ще докажа тезата си в съда, аз казвам истината, пък се закани духовникът.

Коментирайте новината в Български Християнски Форуми.

ВидеоСПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #2 рени 03-12-2013 11:25
Тази ТВ7 на Бареков не искам да я коментирам,а кому ли да я гледам! Разобличението си беше от "Господари на ефира" и барековата телевизия бърза да натрупа дивиденти чрез скандала,който разкри друга тв.! Да не е това най-важното,но и църквата и държавата са ни в криза.Възмутите лно ли е само това или е част от покварата в последното време?-можем да разберем по белезите ,в кое време живеем! Всичко напоследък ми се струва толкова странно,неморал но и тъжно-новини,пр едавания.Защо в православната църква наблягат и карат хората да вършат разни ритуали на раздавки,на поклонение на икони и подобни,които не са истината,защото не е ли по-важно вместо следването на религиозни ритуали да се говори простичко,за да стигни до сърцата на всички,които търсят истината,вместо дългите лiторгии?
Цитиране
 
 
0 #1 Венуела 02-12-2013 22:20
НЕПРИСЪЩО ПОВЕДЕНИЕ НА г-н КАРБОВСКИ.
ПОНЕЖЕ ТОЗИ ГРЕШНИК МУ СЕ СТОРИ БЕЗОБИДЕН И СИ ПОЗВОЛИ ДА МУ ГОВОРИ НА - "БЕ; БАЛЪК; БИХ ТЕ НАБИЛ;
МНОГО Е ИНТЕРЕСНО, КАК НА ЛИЧНОСТИ, КОИТО ПОКАЗВАТ НЕ ПО-ВИСОК СТАНДАРТ ОТ ТОЗИ ГРЕШНИК, m-r КАРБОВСКИ СЕ ИЗЯВИ КАТО НЕВЕЖ ЛИЦЕМЕР!
ВОДЕЩИЯТ НИТО ЕДИН ПЪТ НЕ КАЗА - ПОКАЙ СЕ, ИЛИ ЩЕ БЪДЕШ СЪДЕН ЗА ДЕЛАТА СИ!
МНОГО МИ Е СМЕШНО, ЧЕ НАКРАЯ ИЗВАДИ БИБЛИЯТА ДА ЧЕТЕ СЛОВО...
ПРОЗРАЧЕН - ЩЕ СПРА ДОТУК, МАКАР ЧЕ ИМАМ КАКВО ОЩЕ ДА КАЖА ;-)
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови