Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Митрополит Йосиф към о. Василий Шаган: Докажете твърденията за раздаването на подкупи

Митрополит Йосиф към о. Василий Шаган: Докажете твърденията за раздаването на подкупи

Интересна аргументация за днешните решения на Св. Синод направи митрополитът на САЩ, Канада и Австралия Йосиф.Митрополит Йосиф към о. Василий Шаган: Докажете твърденията за раздаването на подкупи

Митрополит Йосиф към о. Василий Шаган: Докажете твърденията за раздаването на подкупи

След като патриарх Неофит оповести новата дата за епархийските избори, както и това, че листите на достоизбираемите епископи и епархийските избиратели ще останат същите, думата взе митр. Йосиф, говорител на Синода. Той разкри, че Ловчанският митрополит Гавриил единствен е гласувал за отпадане от листата на епископите Борис и Игнатий.

"Преди първия избор писахте за морал, но на 17-ти ноември този морал не беше доказан, а после искате от Синода да докаже този морал. Ние сега го доказахме, докажете го и вие." "Ще се постараем и ще ви подкрепим като християни и като духовници да възтържествува моралът, защото знаем, че ние трябва взаимно да си помагаме", отвърна прот. Василий Шаган. "Оставяме ви в положение да проявите по-голямо внимание, по-голяма взискателност. Нарочно оставихме същата листа, за да ви проверим точно в това - вие, избирателите, знаете ли един друг какви сте, знаете ли кой за кого е гласувал, дали 17-те гласували са получили по 30 000 лв., което прави 510 000 лв.? Кой може да го докаже? Как може да се докаже? И не да си говорим празни приказки тук пред цяла България и пред целия свят, а го докажете с новия избор! Защото ако изберете пак дядо Борис, аз ще имам към теб особени думи", обърна се митр. Йосиф към отец Василий. Според митрополита 99% от исканията на протестиращите са сбъднати.

Коментирайте новината в Български Християнски Форуми.СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови