Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Жена е оставена на бавна смърт пред пловдивска автогара.

Жена е оставена на бавна смърт пред пловдивска автогара.

Майка на шест деца гасне ден след ден пред очите на минувачи Тя се представя като Аче и твърди, че е майка на шест деца

© Християни.com | Тя се представя като Аче и твърди, че е майка на шест деца

Лежаща в градинката до автогара “Филипово”, болна жена представяща се с името Аче бавно си отива от този свят. 39-годишната жена безпомощно лежи под едно дърво и бавно гасне.

Аче разказва, че домът й е в Стряма, със съпруга си е разведена, а шестте им деца живеят в пансиони. “Дойдох преди 10 дни да ги видя, но нямам сили да се прибера”, споделя Аче пред БЛИЦ. Преди два дни тя е трябвало да се яви пред съда, тъй като бившият й мъж е водил дело за попечителство за децата, пише “Марица”. Жената, която лежи в градинката тежи едва 30 килограма, а милостивите хора, работещи в района я поддържат жива като й дават храна и завивки.

Болната жена не е в състояние да стане и да се движи. Явно Аче е преживяла нещо ужасно, но не помни. Търговец от близък павилион твърди, че една сутрин минувачи я открили г*ла и се наложило спешно да й търсят дрехи. “Не знам какво е станало” твърди Аче, която е почти неадекватна. Милостиви хора от квартала в Пловдив до автогара “Филипово” се опитват да открият институция, която да прибере болната жена, но безуспешно и единствено се сблъскват с бюрократичната студенина. Атанас Атанасов споделя какви опити са направили, да помогнат на Аче: “От полицията ни казаха, че те не могат да помогнат.

Друга наша читателка е подала сигнал на телефон 112, сигналът е бил приет, но след около 30 минути служителката на службата за спешни обаждания е извършила обратно позвъняване с остра критика, гласяща че случаят не е за тях.

Жената гасне с всеки изминал ден

Най-шокиращото е, че преди делото за попечителство служители на Съдебна охрана са вдигнали жената, откарали са я до съда, а след делото отново са я върнали в градинката.

Хората от квартала се опасяват, че утре или вдругиден няма да открият жената в градинката жива. Социалните обясняват, че трябва да се установи самоличността на жената, да се проучи роднинският кръг, за да се преценят възможностите да бъде върната при близките й или при нужда да бъде настанена в здравно или в социално заведение. За сега съдбата на Аче остава неясна.СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови