Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Готвят застрояване на джамии из цяла България

Готвят застрояване на джамии из цяла България

Подготвят се нови промени в закона за вероизповеданията.Израел Tур 2013

Минарета в България.

Зам.-председателят на парламентарната група Павел Шопов обяви, че оттегля подписа си като вносител на поправките, защото бил подведен, че внесените текстове ще бъдат редактирани понеже в сегашния си вид давали възможност за спекулации с имоти на мюфтийството.

Някои от водещите политически сили в България отбелязаха с голяма тревожност претенциите на Главното мюфтийство за усвояване на имоти и издигане на джамии в исконни християнски центрове и населени места, където няма мюсюлмани. "Атака" и "ВМРО" съобщиха, че са категорично против проектите за възстановяване на джамии в Кюстендил, Стара Загора и други градове на България на места, които са културно-исторически паметници".

Смята се, че целта на визитата на турския вицепремиер Боздаг е "възстановяване на джамии". "То подозрително съвпада със смущаващото тайно решение на Софийския градски съд, което дава възможност на мюсюлманското изповедание да сложи ръка на 1500 имота в цялата страна, сред които исторически паметници, като музея на религиите в Стара Загора или историческия музей в Кърджали", посочват хората на Красимир Каракачанов.

Решението на съда, според което мюфтийството е правоприемник на някогашни турски общини, съвпадна и с готвени от БСП и ДПС законодателни промени, които още повече да улеснят исканията на мюфтийството за имоти в страната. От ВМРО посочват още, че преди години след посещение на Ердоган съдът бързо е сменил първоначалната си позиция и се произнесъл срещу избора на Недим Генджев за главен мюфтия. ВМРО пита има ли връзка между двете събития и Анкара ли определя политиката на София и на независимата съдебна власт.

Още в понеделник Националният фронт за спасение на България (НФСБ) "осъди предателската политика на протурското правителство на БСП, ДПС и "Атака", заради посещението на вицепремиера Боздаг. И настоя за незабавна оставка на правителството, което в краткото време на своето управление доказало неспособността си да защити националните интереси на България и да решава проблемите на нашата родина – най-бедната и за съжаление най-зависимата страна в Европейския съюз. НФСБ събира и подписка срещу промените в закона за вероизповеданията.

Напомняме, че всички български медии бяха изгонени от тържествената вечеря - ифтар по случай Рамазан Байрам, организирана в Пловдив с участието на Главно мюфтийство.СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+2 #2 Боби 12-08-2013 11:42
Последната стъпка, която остава е да поискат държавата ни и отново да потънем в пълен мрак и смърт.
Цитиране
 
 
+2 #1 Боби 12-08-2013 11:32
Мохамеданството е просто една лъжа, която арабите, прокълнати от Йехова, си измислиха, за да си оправдават омразата към Него и Израел. Самият ислям е хула срещу Святия Дух, тъй като в неговата основа стои твърдението, че "израилтяните са прасета, които трябва да бъдат заклани". Бог да ни е на помощ - Друг нямаме!
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови