Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Готвят застрояване на джамии из цяла България

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Готвят застрояване на джамии из цяла България

Подготвят се нови промени в закона за вероизповеданията.Израел Tур 2013

Минарета в България.

Зам.-председателят на парламентарната група Павел Шопов обяви, че оттегля подписа си като вносител на поправките, защото бил подведен, че внесените текстове ще бъдат редактирани понеже в сегашния си вид давали възможност за спекулации с имоти на мюфтийството.

Някои от водещите политически сили в България отбелязаха с голяма тревожност претенциите на Главното мюфтийство за усвояване на имоти и издигане на джамии в исконни християнски центрове и населени места, където няма мюсюлмани. "Атака" и "ВМРО" съобщиха, че са категорично против проектите за възстановяване на джамии в Кюстендил, Стара Загора и други градове на България на места, които са културно-исторически паметници".

Смята се, че целта на визитата на турския вицепремиер Боздаг е "възстановяване на джамии". "То подозрително съвпада със смущаващото тайно решение на Софийския градски съд, което дава възможност на мюсюлманското изповедание да сложи ръка на 1500 имота в цялата страна, сред които исторически паметници, като музея на религиите в Стара Загора или историческия музей в Кърджали", посочват хората на Красимир Каракачанов.

Решението на съда, според което мюфтийството е правоприемник на някогашни турски общини, съвпадна и с готвени от БСП и ДПС законодателни промени, които още повече да улеснят исканията на мюфтийството за имоти в страната. От ВМРО посочват още, че преди години след посещение на Ердоган съдът бързо е сменил първоначалната си позиция и се произнесъл срещу избора на Недим Генджев за главен мюфтия. ВМРО пита има ли връзка между двете събития и Анкара ли определя политиката на София и на независимата съдебна власт.

Още в понеделник Националният фронт за спасение на България (НФСБ) "осъди предателската политика на протурското правителство на БСП, ДПС и "Атака", заради посещението на вицепремиера Боздаг. И настоя за незабавна оставка на правителството, което в краткото време на своето управление доказало неспособността си да защити националните интереси на България и да решава проблемите на нашата родина – най-бедната и за съжаление най-зависимата страна в Европейския съюз. НФСБ събира и подписка срещу промените в закона за вероизповеданията.

Напомняме, че всички български медии бяха изгонени от тържествената вечеря - ифтар по случай Рамазан Байрам, организирана в Пловдив с участието на Главно мюфтийство.СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Коментари   

 
+2 #2 Боби 12-08-2013 11:42
Последната стъпка, която остава е да поискат държавата ни и отново да потънем в пълен мрак и смърт.
Цитиране
 
 
+2 #1 Боби 12-08-2013 11:32
Мохамеданството е просто една лъжа, която арабите, прокълнати от Йехова, си измислиха, за да си оправдават омразата към Него и Израел. Самият ислям е хула срещу Святия Дух, тъй като в неговата основа стои твърдението, че "израилтяните са прасета, които трябва да бъдат заклани". Бог да ни е на помощ - Друг нямаме!
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови