Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Израел Tур 2013

Израел Tур 2013 Октомври, 31 – Ноември, 07 с Пастор Иван Хазърбасанов

Пътуване и опознаване на земята, която Бог нарече „моя земя“. Едно приключение по стъпките на Господ Исус Христос, което оживотворява Библейската история и героите на вяра, археологията и пророчествата! Йерусалим, Тел Авив, Витлеем, Тиберия, Кесария, Назарет, Капернаум, Генесаретско Езеро, Мъртво Море и други важни и интересни места.Израел Tур 2013

Израел Tур 2013

Посрещане от и изпращане на летището. Хотел, закуска и вечеря. Вход за музеи и места за посещение и поклонение. Обслужване с луксозен автобус, професионален екскурзовод, гид от израелския тур оператор и други допълнителни услуги.

Една превъзходна възможност Бог да благослови, промени, освежи, зареди вашия живот, директно на място – в Святата земя на Израел.

Със сигурност много от вас имат желанието, но изпитват трудност с финансиите. Искам да ви насърча. Няма нищо невъзможно за този, който вярва. Търсете Святия Дух, да ви покаже как да употребите вярата си, за снабдяване на вашите нужди и още една мечта да стане реалност. Йехова Ире!

Всяко усилие и всеки лев в тази посока си заслужава. По време на пътуването в Израел, Библията ще оживее за вас, ще бъдете под водопад от откровения свързани с всеки момент и стъпка от живота и служението на Исус. Професионални гайдове ще предоставят специфична информация свързана с библейска история, археология, култура, както и настоящата ситуация в Израел.Това пътуване, може да бъде вашата ваканция и вдъхновение, почивка и приключение. Нещо с което да се наградите през 2013, защото наистина го заслужавате Чудесна възможност за запознанство с посветени християни, пастори, лидери, бизнесмени и младежи от Израел. Това е нещо, което е веднъж в живота. Не го пропускайте! Преживяването е животопроменящо!

За повече информация и записване, моля пишете на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. & тел: 0897 886 775;СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови