Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Гей-активисти ползваха гражданския протест за да пропагандират сред дечица

Гей-активисти ползваха гражданския протест за да пропагандират сред дечица

Вчера станахме свидетели на една нечистоплътна PR акция от страна на гей-активистите в България.Протестни шествия в България срещу гей пропагандата

Гей-активисти ползваха гражданския протест за да
пропагандират сред дечица

Гражданският протест в София беше опорочен от грозен опит за реклама на хомосексуализма. Най-скандалното в случая бе ,че за целта бяха употребени невръстни дечица.

Група от около десетина екстравагантно облечени хомосексуалисти раздаваше пропагандни знаменца, основно на малки деца, някои от които на не повече от 3 годишна възраст.

Този факт, сам по себе си, само потвърждава опасенията на много защитници на традиционния морал, че гей-пропагандата е насочена главно към децата. Знамена бяха раздавани и на възрастни. На въпрос на нашият репортер “Знаете ли какво символизира това флагче?”, хората обикновено отговаряха с “Не” и добавяха, че са го получили безплатно. Самите гей-активисти, също не разясняваха на хората, символ на какво точно им дават. На въпроса на възрастен мъж, какво е това знаме, което му предлагат, екстравагантната активистка побърза да му го напъха в ръцете и отмина без обяснение.

Групата на хомосексуалистите бе водена от небезизвестната Десислава Петрова – Солджъра. Освен, че е виден гей-активист, последната стана печално известна покрай предишните протести, свалили кабинета на Борисов. Тогава тя и още няколко човека, зад които стоеше “Отворено общество” на Сорос, опитаха да яхнат общественото недоволство. Очевидно сега отново ще има подобни опити.


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови