Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Ново чудо в Стамболийски - проходи и сакат мъж, донесен на одеало

Ново чудо в Стамболийски - проходи и сакат мъж, донесен на одеало

Отец Божурин не разгласява подробности, докато не стихне данданията около изцелението на ВаняНово чудо в Стамболийски - проходи и сакат мъж, донесен на одеало

Ново чудо в Стамболийски - проходи и сакат мъж, донесен на одеало

Сияйна светлина се появила на иконите на Света Богородица и на Света Троица по време на един от църковен празник. Чудото първо видяла една от жените, която пее в църквата в Стамболийски, където преди дни свещеникът Стоян Божурин измолил за болната Ваня Господ да я вдигне на крака. Самият Божурин също сподели за сиянието по иконите пред медията БЛИЦ.

Разказа, че преди 30 години при него отишла бездетна жена, която благодарение на молитва заченала. Вчера пък проходил мъж в инвалидна количка, който роднините донесли на одеяло в църквата. Засега обаче отец Божурин няма да дава подробности за случката, тъй като му се насъбрали мнного грижи след широката медиана разгласа на чудото с проходилата Ваня.

Той добави, че сутринта е бил в пловдивската митрополия да даде писмено обяснение за чудото, с което е вдигнал 30 годишната Ваня на крака. Отчета си Божурин направил заради секретаря на митрополит Николай, който отишъл в Стамболийски и му заръчал да напише всичко, що е станало, защото владиката е разпоредил така.

Отец Божурин и попадията Милка са възмутени от факта, че има хора в Стамболийски, които не вярват, че Ваня е проходила благодарение на молитвата.

Видео


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+6 #1 Очакване 13-06-2013 09:03
Откога Бог почна да Се отрича от Своите заповеди? Толкова е заблуден българският народ, че може да бъде манипулиран по всякакъв начин, стига да се каже, че е станало "чудо". Но понеже не се познава нито Божието слово, нито Божиите заповеди, всичко е допустимо. А Бог каза:
Изход 20:4. Не си прави кумир или каквото и да е изображение на нещо, което е на небето горе, на земята долу или във водата под земята;
5. да не им се кланяш, нито да им служиш, защото Аз, Господ, твоят Бог, съм Бог ревнив, Който въздавам беззаконието на бащите върху децата до третото и четвъртото поколение на онези, които Ме мразят,
6. а показвам милости към хиляда поколения на онези, които Ме обичат и пазят Моите заповеди.

Ще излезе, че Бог не признава това, което сам е заповядал, та прави циркове, за да привлече вярващи в съответното идолопоклонниче ско място!
Между другото, ако към това се прибави и фактът, че чудото явно не е от Бога, а от Дева Мария, всичко става още по-невероятно. Библията ясно казва, че починалите са в гроба и не знаят нищо. Е, каква е тази Дева Мария, която прави чудеса? Или това е някаква нова измислица на този свещеник (след "излекуването" на "парализираната ") или пък е дело на Сатана, който иска да внуши на вярващи и невярващи, че при поклонение пред идоли и молитви към мъртви Бог помага!
Ако се познаваше Библията, такива измами нямаше да прилъгват наивниците и да дават възможност на Измамника да постига своите намерения.
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови