Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Куче, влачено от кола се появи в интернет

Куче, влачено от кола се появи в интернет

Куче, влачено от кола с пловдивска регистрация се появи на страницата на “Animal Hope Bulgaria - Plovdiv„ в социалната мрежа facebook.Куче, влачено от кола се появи в интернет

Куче, влачено от кола
се появи в интернет

Според администраторите на страницата, подателите на сигнала твърдят, че шофьорът е бил възрастен мъж, засякан по пътя до с.Тополово. На теглича на колата както се вижда и на снимката е вързано куче, оставящо кървави следи по асфалта.

Един от свидетелите се опитал да спре извършителя, но той изкочил от колата викайки: "КУЧЕТО ТРЯБВА ДА СЕ МЪЧИ" след което потеглил отново с бясна скорост.

Подателите на сигнала не знаят какво се е случило с животното и дали е оцеляло. Администраторите на “Animal Hope Bulgaria - Plovdiv„ апелират за разпространение на изображението с регистрационния номер на колата.

Новината бързо набира сила в социалните мрежи, като за по малко от 4 часа материалът е споделен близо 4 000 пъти.

Доста от коментарите на разгневени и възмутени българи апелират за саморазправа, някои дори подканят за организирана "шайка", която да издири коравосърдечния гражданин и да се саморазправя с него.

Други са решили твърдо да подадат жалба в полицията и съответните органи за закрила на животните в България.

Християни.ком ще продължава да следи случая за ново развитие.

Снимка: Animal Hope Bulgaria - Plovdiv


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #5 рени 12-06-2013 16:19
Давам пример: църква в Кремиковци е срината от Ахмед Башев и нито един коментар,който да изкаже възмущение,а тук толкова много и даже агресивни коментари!
Защо когато става въпрос за кучета в това число и улични всички скачат,а когато става въпрос за несправедливост към хората не сме така активни?
Това ми мнение не е само за този случай,а като цяло наблюдавам и светски сайтове-новинар ски.Колко защитници на уличните кучета има и то ревностни,а за хората сякаш не толкова! Дано да греша!
Цитиране
 
 
+1 #4 рени 12-06-2013 16:09
Това деяние наистина е отвратително,но това,което потресе мен е реакцията на хората! Как може за куче реакциите да са такива непримирими и осъждащи,а когато става дума за хора,които са потърпевши от мизерия,корупци я,престъпност и ... да сме не толкова непримирими?
Цитиране
 
 
-2 #3 Валерия 08-06-2013 14:50
Телефонът на този безподобен изверг е

033 212 169 - село Тополово, ул. Царевец 6
РАЙЧО ДИМИТРОВ ИВАНОВ

Предлагам всеки от нас да му звънне и да си поговори с него, освен ако не е наблизо до Тополово...
Цитиране
 
 
-1 #2 Валерия 08-06-2013 14:37
До горната МАЛОУМНИЦА Mira Ivanova:

Заради прости и зли чалгарки като теб, от България бягат свестните, интелигентни хора! Скоро ще си останате сами с циганите и има да си се транспортирате взаимно насам-натам из тази окаяна територия!
Цитиране
 
 
+5 #1 Елка Николова 08-06-2013 10:38
Потресена съм от видяното! Това е жестока постъпка! Човека, който е направил това е на възраст, доколкото разбрах и си мисля, дали той има деца и как ги възпитава? От къде идва тази агресия? Какво като е куче. Това е постъпка, която не може да извини здравомислещ човек! Жалко е, че тази снимка попада в полезрение и на подрастващите!
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови