Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Митрополит Николай благослови Бойко Борисов

Митрополит Николай благослови Бойко Борисов

Без Господ, нищо не можем да направим. Това каза председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов при срещата си с Пловдивския митрополит Николай, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.Митрополит Николай благослови Бойко Борисов

Митрополит Николай и Бойко Борисов

Негово Високопреосвещенство благослови Борисов и изказа благодарността на Българската църква за духовния и материалния му принос, както за град Пловдив, така и за ремонта на църквите в цяла България.

,,Майка ми казваше ,,прави добро и го хвърляй назад и то ще те намери‘‘ и това правя. Правя добро за всеки град. Около 45 млн. лв. сме дали за ремонт на църкви, храмове и манастири‘‘, посочи Борисов.

,,Да си жив и здрав, успяваш с помощта на Бога, знам че си истински вярващ‘‘, заяви Пловдивският митрополит Николай.

Негово Високопреосвещенство благодари на Борисов за съдействието му около излъчването на телевизията на Пловдивската метрополия.

,,Така църквата стигна до домовете на хората‘‘, посочи митрополит Николай. В навечерието на Великден, митрополит Николай се помоли Бог да закриля скъпото ни отечество и скъпия ни народ, защото ,,ако Бог не опази града, напразни са усилията на човеците‘‘.


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови