Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Вече има и 'висящо парно'

Добави в Svejo

Вече има и 'висящо парно'

Плащането на таксата сградна инсталация в столицата ще бъде подобно на висящото кафе. Събранието на етажната собственост ще може да реши дали комшии, които не ползват парно, да плащат такса сградна инсталация.Вече има и 'висящо парно'

Причината е, че много граждани, които са си откачили радиаторите и не се отопляват с парно, продължават да получават огромни сметки от „Топлофикация” заради това, че през блока им минават тръби.

Това е едно от предложенията на експертната група за анализ на работата на „Топлофикация София”. Те ще бъдат представени на Министерството на икономиката, пише "Монитор".

„Предвиждаме и самата етажна собственост да може да решава какъв да бъде процентът сградна инсталация. Ако абонатите не постигнат съгласие помежду си да могат наемат експерт, който да я определи”, обясни още Зарков. По думите при изготвянето на паспортизацията на сградите по Закона за енергийната ефективност ще се измери и процентът на сградната инсталация.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови