Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
 

 

 

Катастрофи, цистерни взривени, земетресения, болести... Това е само началото!

Катастрофи, цистерни взривени, земетресения, болести............това е нищо, в сравнение с това което предстои да се случва, и доказателството за тези неща се намира в Библията.

0000325154 article2
Много хора не ми вярват че виждам неща от духовния свят, не ми вярват че виждам и това как демонични зли същества атакуват и поразяват, там където те не могат да поразят, е мястото където е издигната огнена стена, и то от Самият Бог.

НАПРЕД...

УЧЕБНИЦИТЕ НА ДЕЦАТА ПЪЛНИ С ПРОПАГАНДА!

620 2013db1df0c439309adf118bf6d3d905

Една недоволна майка изрази мнението си като изпрати писмо до министъра на образованието. То беше публикувано и в една от социалните мрежи и предизвика вълна от недоволство, съобщават от Offnews.

Учебниците за втори клас разглеждат теми за махали и митинги с кебапчета, дупки по пътищата и стихчета за "глупачета". Тези и много други примери накарали Стела Николова да напише писмото до министъра. Вижте го! 

НАПРЕД...

Божията сила спаси две малки бебенца и майка им на автомагистрала 'Тракия'.

687450

Божията сила се спусна сякаш от небето и спаси две малки бебенца, майка им и тяхната баба на автомагистрала "Тракия". Ужасният инцидент се разиграл в 14:10 ч. в участъка между Чирпан и Стара Загора в посока Бургас. Младата жена шофирала софийско "Рено Клио", съобщава "Флагман".

НАПРЕД...

Маниак се опитва да изнудва екипа на християни.ком чрез фалшиви колажи!

maniak

 

До ново дъно стигна лицето Димитър Антонов Димитров, след като преди време бе изобличен от наш администратор.

След поредици статии разкрихме, че Димитър и неговата съдружничка Жана са се внедрили в християнските среди, за да привличат поддръжници за собствена облага.

НАПРЕД...

5-годишната Гери се нуждае от 600 000 евро, за да живее

geri

5-годишно момиченце от София се нуждае от спешно лечение в Германия, за да продължи да живее. Гери има тежко онкологично заболяване и въпреки направени операция у нас и химиотерапии, животът на детето е в сериозна опасност.

Лекари в Германия дават надежда, че Гери ще живее, но сумата нужна за лечението е непосилна за семейството.

НАПРЕД...

Бунт в Харманли! Бежанци срещу жандармерия..

Стотици мигранти, затворени в бежанския център в Харманли, влязоха в сблъсък с полиция и жандармерия броени дни след като обектът беше поставен под карантина, съобщи кореспондентът на bTV в региона.

НАПРЕД...

ВНИМАНИЕ! Москов предложи ваксина с 25 пъти повече токсично вещество и живак!

decho

Тези, които не харесват Москов са милиони и изборите го показват. Това заяви д-р Дечо Дечев пред по Канал 3.

”Ако има твърдения, че ежемесечно пътуват пет или шестцифрени суми към Москов, не бих го отрекъл. Тези суми не идват по банков път – това е цената на оставането на някои директори в болниците”, каза той.

НАПРЕД...

Живея със 170лв на месец. Нямам пари да си купя лекарства..

pensionerka

Наранена съм, отрудена и самотна. Загубих най-близките си хора: дете, съпруг, баща, брат и майка. Претърпях инсулт. Мога да се движа, но последиците са налице – поддържам се с лекарства…

Живея сама в една стая. Надничам през прозореца и чакам с болка и със свито сърце то да трепне от радостта, че някой го е посетил. Огорчена, отново се зареждам с мисли и надежди, че все пак някой ще почука и на моята врата…

Но всичко това е само трепетна илюзия и мечта…

НАПРЕД...

Мъжко жиголо изригна в интернет: Православието е гнусна религия а евангелистите са секта и трябва да бъдат затваряни!

jigolo

Димитър Димитров, който стана известен с това, че предлага компаньонски услуги в християнските среди, изригна в интернет със свое обръщение: Православието трябва да се забрани защото е вредна гнусна и отвратителна религия.. ' Димитров обаче не спира до там а продължава: 'Аз съм за забраняване на всички видове секти в България а всички евангелски църкви трябва да бъдат затворени..'
По интересното е, че тази личност се мисли за богомазан проповедник, като в клиповете си чете Божието Слово с цигара в уста, редица нецензурни изрази и ругатни..
Коментарите оставяме на вас..

Димитър Антонов Димитров

Отец Ангел: Покемоните са демони!

i03kjcbsgx68i96mvtlj

"Тази игра е демонска, това са демонски работи! Категоричен съм, че не е редно това с Покемоните! Човек, когато прави едно нещо, той отговаря за себе си, но да намесваш такава институция като църквата, и то в игра за гонене на демони, не е правилно!

НАПРЕД...