Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Връзващата демони молитва (Актуализация)

Връзващата демони молитва

11 Юни, 2016

Покаяние

Господи, моля Те, отсъди и ми прости за това, което съм направил/а, което не е било приятно за Теб и това, в което се провалих да направя, което е било приятно за Теб. Исусе, аз се отричам от гордостта, осъждението, лакомията само-волността. Моля Те, дари ме с благодатта да живея в благотворителност, чистота на сърцето и тялото, покорство и истиснко смирение.

Прости и благослови нашите врагове от сърце

Отче, прощавам и благославям от сърцето ми, тези хора, които са избрани да бъдат наши врагове и умолявам, любовта Ти да ги изцели и конвертира. "Отче, прости им, тъй като не знаят какво вършат."

Като дете на Всемогъщия Бог, Елохим, призовавам Светите Ангели да кажат тази молитва с мен, и Всемогъщите, Бойни Ангели да ги приложат в сила. Декларирам, думата "НАС" да включва нашите ангели, нас, нашите домашни любимци и деца, молитвените воини, персонала на Heartdwellers и всичките ни дела за Господа.

Във Върховното Име на Исус Христос, нашия Цар, блокирам всички репресивни мерки срещу нашите духовни и физически деца и доброволци. Покривам ги с кръвта на Исус и моля за силна ангелски защита за тях.

Проклятия, магии, заклинания и укрепления

В авторитета на Името над всички имена, Исус Христос,

Прекратявам всички разрешения за потисничество срещу НАС. Пречупвам и завинаги деактивирам всяка зла междуизмерна/духовна/физическа/емоционална/психическа връзка срещу НАС в подобие или представителство на НАС: снимка, отпечатана, написана или изречена дума, кукла, свещи, или изображение. Всяка блокада, присвояване, прожекция, верига, прикритие, проклятие, магия, зло желание, заклинание, уплътнение, ограничение, дяволска примамка и укрепление, защото е писано, че "никое формирано срещу нас оръжие ще благоуспее."

3х* Пречупвам и ги деактивирам във властта на Името на Исус. 3х*

Исус, умолявам Те, за онова, което Ти позволиш, ние да победим с Твоята благодат. Исусе, доверявам Ти се.

Защитата на Господа

Господи, моля Те подсили глобуса на ангелска защита, която ни заобикаля и изпрати Светите Ти Ангели, за да се направят пълна почистване, отстранявайки всеки демон и практикуващ зло, блокирайки всяка прожекция, деактивирайки всеки проклет обект и зъл уред и подсили този глобус, който да се противопостави на всеки опит на врага да проникне или да бъде прикрепен, както и покривайки НИ, където и да отидем.

С кръвта на Исус запечатвам всеки портал: въздух, земя, огън, вода и междуизмерие на този имот. Моля Те, изпрати Светите Ти ангели, за да стоят на стража и да спрат нашите врагове или прокълнати предмети и силите на злото, от навлизане.

Връзвам всеки демон и деактивирам всяко устройство причиняващо усукани или блокирани комуникации, объркване на говорене, слушане, писане и четене на всички страни на комуникация. Светият Душе, моля Те придай ни правилно разбиране.

Умолявам скъпоценната кръв на Исус над НАС - нашите души, духове, умове, сърца и тела; нашите двупосочни съобщения, електронните връзки и оборудване. И моля всяка сила на злото, насочена към НАС веднага да бъдат заловени или унищожени от Светите Ти ангели.

Господи, избави ни от лукавия, заглуши всички тормозещи гласове, тиранията на спомените и разлъчи връзкие и прожекциите на нечестивите.

Във властта на Името на Исус, освобождавам НАС от всеки демон и зло устройство. Деактивирам и ги връзвам заедно с  техните лидери, заместници и сили на отмъщение, и призовавам Светите Бойни Ангели да ги изпратят в бездната, никога да не бъдат освободени и да приложат всички тези молитви.

Изцеление от нашите грехове и атаки

Моля Te, Святи Душе, да преминеш през НАС: тяло, душа и дух със Твоята Слава като увеличиш и възстановиш нашата страст към Бога, нашата любов към другите, нашите умове и спомени, здраве, жизненост, издръжливост, фокус, вяра, мир и радост до местата, където врага, света и нашата плът са осквернили.

Господи, това, което не Си възстановил, ние ти го предлагаме за работата при конвертиране на изгубените.

Името и Кръвта

Благодаря Ти, Господи, за силата на Твоето име. Моля Те, покрий ни и ни освети с Кръвта Ти, за да Ти съответстваме в смирение, послушание, милосърдие, чистота и смелост. Умолявам Те да укрепиш, поддържаш и благословиш мощно нашите ангели в техните битки срещу злото.

Славата

Господи, аз смирено Те моля да освободиш Славата и защитата, които Си изпратил с хората Ти - Израел, огън всред тях, където и да отиваха. И да възстановиш седемократно всичко,което врага е откраднал от НАС.

Помощ/Благосклонност

Изказвам Божествена и свръхестествена помощ, двойна помощ, Допълнителна помощ, изобилна помощ над нас и нашите „дела“ за Господа.

Исусе, доверявам Ти се. 3х

Допълнителни молитви

(Кажете това веднъж в живота си, за да се уверите, че всичко направено в тайна против волята ви е повалено/пречупено.)

В името на Исус, аз се отричам и пречупвам всички посвещения на Сатана, в утробата или след раждането. x3

Изберете вашите собствени лични такива и ги поставете в параграфа, започващ с "В Името на Исус, аз завързвам всички сили на опозицията,"

Списъка: Страхът от човека, посттравматично стресово разстройство, зависимo поведение, затрупване, тормоз, паника, объркване, борба или химическa и емоционална реакция, и всичкaтa динамика на потисничество и апатия; мозъчен дисбаланс, отклик на болка; тревожност, страх, гняв, депресия, отчаяние и самоубийство; нездравословни прищявки, лакомия, наддаване на тегло, съмнения и неверие, фалшиво чувство за вина, само-омраза, горчивина;

Лъжливи симптоми, духовни и физически паразити, възпаление, недоразвитост, смърт, духове на тежест, умора, равнодушие, слабост и сън; алчност, гордост, бунт, опозиция, самосъжаление; разсейване, безпокойство, любопитство, компулсивно пристрастяване; сексуална възбуда, злоупотреба над дете или сродник, кръвосмешение, порнография и всички сексуални зависимости; отхвърляне и изоставяне.

Духовна глухота-онемяване-слепота и мъгливост; апатия, мързел, ревност, решение, осъждане и клюки за себе си и другите; лъжливи и измамни гласове, гадания, прелъстяване, усукана комуникация; разделение, отчуждение: Декларирам, всички от вас, които идват срещу нас, вашите лидери и замесници, и тези прикрепени към или използвани от вас, да бъдете завързани и блокирани в Святото Име на Исус, никога да не се върнете.

Бележка на автора

Когато ние се молим за освобождение - връзващата молитва, ние трябва да се молим според властта на Христос, в която ние сме напълно убедени, когато заявяваме името Му, че ние сме Неговото семейство и ние имаме права в това име. Ако стане рутинно, ако ние се уморим да го изричаме, или не обръщаме внимание, когато го казваме, това няма да носи същата сила на власт, която би трябвало, когато ние го заявяваме с целите си сърца, умове и гласове фокусирайки се върху него. Не буйно, но по такъв начин, че сте напълно убедени, че Неговото име е над всички други имена и всеки демон, трябва да се подчини на това име. Така че, ние трябва да се установим точно кой е Той за нас, когато казваме Неговото име.

Господ ни казва, че ние трябва да казваме връзващата молитва със сила. С други думи, ако си мислите за нещо друго, вие сте разсеяни и не притискате демоните с пълната сила на вашето намерение.

Аз лично се хващам да правя това често и когато го направя се връщам и казвам същия пасаж на връзващата молитва отново, докато знам, че е сериозно съсредоточено върху тях, за да се подчинят и не го казвам полу-сърдечно. Така че, когато казвате молитвата, го направете с пълно намерение, убеждение и дори поискайте от воюващите Ангелите да го наложат.

По този начин, това, което казвате с устата си, вярвате в сърцето си и това е решено.

Тази молитва е взета от сайта на Клеър и Езикийл дю Боа www.heartdwellers.org, които заедно водят ютуб канала си stillsmallvoice (главно воден от Клеър), където имат поучения и песни, а освен това и няколко написани книги на английски език (които могат да бъдат свалени безплатно от сайта им).

Тяхната мисия е да си кооперират със Светия Дух и да ви доведат до нежните прегръдки на Исус, за да можете наистина сами да опитате, кой наистина е Бог. Те са изминали това пътешествие за повече от 33 години и са благословени с много прозрения за истинската любов на Исус към Неговата Невяста.


Превод: Meggie Dc

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...