Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Връзващата демони молитва

Връзваща демони молитва

Покаяние
Господи, моля те, прости ми за това, което съм направил/а, което не е било приятно за Теб и това, в което се провалих да направя, което е било приятно за Теб.
Призовавам Светите Ангели да кажат тази молитва с мен, и Всемогъщите, Бойни Ангели да го приложат в сила.
Проклятия, магии, заклинания и крепости
х3 "В името на Исус, анулирам всички разрешения за потисничество срещу нас. Пречупвам и завинаги деактивирам всяко проклятие, магия, зло желание, заклинание, печат, свръзка, ограничение, присвояване, дяволска примамка и крепост срещу нас и нашите ангели, в името на Исус, защото е писано, че никое оръжие, формирано срещу нас не ще просперира ,"x3 Исус, умолявам Те, за онова, което Ти позволиш, ние да победим с Твоята благодат. Някои се доверяват на колесници, а други се доверяват коне, но ние ще се уповаваме в името на Господа, нашия Бог, нашата силна кула и мощна крепост.
Прости и благослови нашите врагове от сърце
Отче, прощавам и благославям от сърцето ми, тези хора, които са избрани да бъдат наши врагове и умолявам, любовта Ти да ги изцели и конвертира. "Отче, прости им, тъй като не знаят какво вършат."
Защитата на Господа
Господи Ти обеща, че никое оръжие формирано срещу нас ще просперира. Смирено Те моля да ни укрепиш с този глобус на ангелска защита, която ни заобикаля и да изпратиш Светите ангели, за да направят пълно почистване, отстранявайки всеки демон и всеки практикуващ зло, блокирайки всяка прожекция, всеки проклет обект и зло устройство. И подсилвайки този глобус отвъд способността на врага да проникне, отцепвайки всеки портал: въздух, земя, огън, вода и между-измерие с кръвта на Исус, както и осигуряване на тази защита, където ние или нашите животни отидем. Моля Те, Господи, изпрати Светите Ти Ангели, за да стоят на стража и да спрат нашите врагове или прокълнати предмети и силите на злото от проникване.
Умолявам кръвта на Исус над нас и нашите ангели и нашите души, умове, сърца и тела. И умолявам всякo оръжие от тъмна-матеря, насочено срещу нас или някой, отнасящ се до нас или нашето служение, семейства и животни, веднага да бъде заловено или унищожено от Светите Ти Ангели. Господи, избави ни от лукавия, заглуши всички изтезаващи гласове, тиранията на спомените и разлъчи връзките и прожекциите на нечестивите. (*1 Добавяй това към горепосочената молитва поне един път месечно 3x – повтори три пъти )
В името на Исус, аз освобождавам нас и нашите ангели от всеки демон и зло устройство. Блокирвам и завързвам техните лидери, заместници и сили на отмъщение, всеки дух причиняващ недоразумения, осъждане, съвестност, страх, паника, тревога, депресия, неверие, апатия, клюки, клевети, лъжи срещу Божия характер. Включително всички духове на Йезавел, лъжливи, религиозни, фарисейски, фанатизъм, изкусителни, възпрепятстващи, измамни и съблазнителни духове, изпратени срещу нас или служението ни да ни подтикват да вършим грехове.
В мощното име на Исус, и по Неговата воля, освобождавам нас и нашите ангели от всеки демон и зло устройство. Блокирам и завързвам техните лидери, заместници и сили на отмъщение, особено тези, свързани със забравяне, разсейване, саботаж, бунт, неподчинение, самоволство, лъжа, изтезание, страх, гордост, завист, осъждение, гняв, мързел, обезсърчение, алчност, лакомия, похот, деградация, болест, болка, лъжливи симптоми; от провокиране или действане против нас , нашите доброволци, приятели , домашни любимци и техните семейства.
В името на Исус, завързвам всеки демон и присъединени демони причиняващи усукани комуникации, объркване на говорене, слушане, писане и четене на всички страни на комуникация с всеки замесен човек. Ние се молим, Святи Душе, че Ти ще ни придадеш по-добро разбиране от всички страни на комуникациите, с всички участници. (Тук можете да добавите вашите лични предпочитания от списъка в края.)
В името на Исус, завързвам всички сили на опозицията: междуизмерени, умствени, емоционални, духовни, физически и тъмна материя, от влянието им на нас или на нашите ангели. И ги завързвам от сдобиването на подкрепление или отмъщение срещу нас, нашите ангели, нашите доброволци, приятели, семейства, домашни любимци и средства. И че всяка демонична сила, с всичките им дружества, лидери, заместници, сили на отмъщение и зли приспособления, действащи срещу нас или посочени в тази цялата връзваща молитва, да бъдат ликвидирани от Светите Ангели в бездната и никога да не бъдат освободени.
Изцеление от нашите грехове и атаки
Моля Te, Святи Душе, да преминеш през целите ни същества: тяло, душа и дух със Твоята Слава като увеличиш и възстановиш нашата страст към Бога, нашата любов към другите, нашите умове и спомени, здраве, жизненост, издръжливост, фокус, вяра, мир и радост до местата, където врага, света и нашата плът са осквернили. Господи, това, което не Си възстановил, ние ти го предлагаме за работата при конвертиране на изгубените.
Името и Кръвта
Благодаря Ти, Господи, за силата на Твоето име. Моля Те, покрий ни и ни освети с Кръвта Ти, за да Ти съответстваме в смирение, послушание, милосърдие, чистота и смелост. Умолявам Те да укрепиш, поддържаш и благословиш мощно нашите ангели в техните битки срещу злото.
Славата
Господи, аз смирено Те моля да освободиш Славата и защитата, които Си изпратил с хората Ти - Израел, огън всред тях, където и да отиваха. И да възстановиш седемократно всичко,което врага е откраднал от нас.
Помощ/Благосклонност
Изказвам Божествена и свръхестествена помощ, двойна помощ, Допълнителна помощ, изобилна помощ над нас и нашите дела за Господа. ( Включва Керaл & фамилията, молитвените воини & доброволци плюс животните ни. Което означава всички, които посещават нашия уебсайт или ютуб канал (still small voice – YouTube; www.heartdwellers.org) )
Исусе, доверявам Ти се. Исусе, доверявам Ти се. Исусе, доверявам Ти се.
(Кажете това веднъж в живота си, за да се уверите, че всичко направено в тайна против волята ви е повалено/пречупено.)
В името на Исус, аз се отричам и пречупвам всички посвещения на Сатана, в утробата или след раждането. x3
Силите на опозицията
Изберете вашите собствени лични такива и ги поставете в параграфа, започващ с "В Името на Исус, аз завързвам всички сили на опозицията,"
Списъка: Страхът от човека, посттравматично стресово разстройство, зависимo поведение, затрупване, тормоз, паника, объркване, борба или химическa и емоционална реакция, и всичкaтa динамика на потисничество и апатия; мозъчен дисбаланс, отклик на болка; тревожност, страх, гняв, депресия, отчаяние и самоубийство; нездравословни прищявки, лакомия, наддаване на тегло, съмнения и неверие, фалшиво чувство за вина, само-омраза, горчивина;
Лъжливи симптоми, духовни и физически паразити, възпаление, недоразвитост, смърт, духове на тежест, умора, равнодушие, слабост и сън; алчност, гордост, бунт, опозиция, самосъжаление; разсейване, безпокойство, любопитство, компулсивно пристрастяване; сексуална възбуда, злоупотреба над дете или сродник, кръвосмешение, порнография и всички сексуални зависимости; отхвърляне и изоставяне.
Духовна глухота-онемяване-слепота и мъгливост; апатия, мързел, ревност, решение, осъждане и клюки за себе си и другите; лъжливи и измамни гласове, гадания, прелъстяване, усукана комуникация; разделение, отчуждение: Декларирам, всички от вас, които идват срещу нас, вашите лидери и замесници, и тези прикрепени към или използвани от вас, да бъдете завързани и блокирани в Святото Име на Исус, никога да не се върнете.


Бележка на автора
Когато ние се молим за освобождение - връзващата молитва, ние трябва да се молим според властта на Христос, в която ние сме напълно убедени, когато заявяваме името Му, че ние сме Неговото семейство и ние имаме права в това име. Ако стане рутинно, ако ние се уморим да го изричаме, или не обръщаме внимание, когато го казваме, това няма да носи същата сила на власт, която би трябвало, когато ние го заявяваме с целите си сърца, умове и гласове фокусирайки се върху него. Не буйно, но по такъв начин, че сте напълно убедени, че Неговото име е над всички други имена и всеки демон, трябва да се подчини на това име. Така че, ние трябва да се установим точно кой е Той за нас, когато казваме Неговото име.
Когато казвате, "В името на Исус." това може много лесно да се превърне в механично повтаряне, до точката, където можете наистина не заявявате Неговото име с цялото си внимание и намерение. За да се компенсира тази тенденция на вцепеняване, когато казваме тази част от молитвата, искам да започнете да декларирате нещо за Него, което ще насочи вниманието ви към истинското значение на Името.
Например това, което аз правя е:
„В Името над всички Имена, Исус Христос…“ и тогава молитвата.
„В Името на Синът, живия Бог, създателя на Небето и Земята…“
„В Мощното Име на Иисус…“
„В Името на Исус, на чието всяко коляно ще се поклони, всеки език изповядва…“
„В Името на Мощния, Исус нашия Господ…“
„В Името над всички Имена, Христос, Синът на Живия Бог, командвам ви…“ и след това навлизате в молитвата.
„В Името на Исус, моя Съпруг, Цар на Небето и Земята, командвам ви зли духове…“ и след това казвате останалата молитва.
И съм забелязалa, увеличаване на ефективността, правейки това, по този начин. И със сигурност това Му придава повече чест.
Така че, когато правите това, вие декларирате кой е Той за вас и за цялото Творение, на тези демони. И присвоявате Мощното Му Име, чието имате право да използвате срещу злото. Вие предприемате власт със сила, отколкото да повтаряте Името над всички имена по начин, който е донякъде притъпен до властта в това име.
Всички можем да вземем обичайни неща по един бегъл начин след време. И не казвам, че името на Исус няма ефект, когато ви го кажа. Разбира се, че не. Но когато ние сме малко сковани при казването на молитвата, това, което казвам, е, че ние се молим с твърдо намерение.Така че, в пълно съзнание за силата на това Име, ние заявяваме на демоните, че ние сме фокусирани не само да изстреляме разпръснат-изстрел.
Господ ни казва, че ние трябва да казваме връзващата молитва със сила. С други думи, ако си мислите за нещо друго, вие сте разсеяни и не притискате демоните с пълната сила на вашето намерение.
Аз лично се хващам да правя това често и когато го направя се връщам и казвам същия пасаж на връзващата молитва отново, докато знам, че е сериозно съсредоточено върху тях, за да се подчинят и не го казвам полу-сърдечно. Така че, когато казвате молитвата, го направете с пълно намерение, убеждение и дори поискайте от воюващите Ангелите да го наложат.
По този начин, това, което казвате с устата си, вярвате в сърцето си и това е решено.


Тази молитва е взета от сайта на Клеър и Езикийл дю Боа www.heartdwellers.org, които заедно водят ютуб канала си still small voice (главно воден от Клеър), където имат поучения и песни, а освен това и няколко написани книги на английски език (които могат да бъдат свалени безплатно от сайта им).
Тяхната мисия е да си кооперират със Светия Дух и да ви доведат до нежните прегръдки на Исус, за да можете наистина сами да опитате, кой наистина е Бог. Те са изминали това пътешествие за повече от 33 години и са благословени с много прозрения за истинската любов на Исус към Неговата Невяста.
________________________________________
Превод: Meggie Dc

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...