Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

БЛАГОСЛОВЕН ДЕН И СЕДМИЦА, БРАТЯ И СЕСТРИ В ХРИСТА!

Благодарим Ти,Отче Святи,за новият ден,който ни подаряваш!
Наистина Си много търпелив и много милостив!

Не помниш нашите грехове и се грижиш за нас,като Любящ Баща! Пазиш ни от всяко зло и под Твоите криле ние растем във вяра и познание за Теб!

И днес ще държим ръката ,прободена за нас и Твоята Светлина,Спасителю ще огрява пътя ни! Моля Те,дай ни сила ,дай ни мъдрост в обходата със света! Ние не сме от този свят,ние сме Твои деца и хората не винаги ни разбират и приемат, но преди нас света не прие и не разбра Теб,Господи! Нека Святия Твой Дух ни изпълва и ни дава ум Христов!

Ние искаме,доколкото това зависи от нас,да живеем в мир с хората около нас! Вложи в сърцата ни от Твоята любов,от Твоето търпение,моля Те! Вземи товара ни от днешния ден и вложи в сърцата ни песен на хвала! Да славим нашия Жив Бог непрекъснато в ума и сърцето си! Тогава силите на мрака няма да имат власт над нашите мисли,над нашето настроение!

Помажи ни с прясно миро,укрепи ни в дух,душа и тяло и нека живеем наистина като деца на Светлината! Поклон пред Теб,Пресвята Троице!

АМИН!

Yordanka Nikolova

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...