Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Любопитни статии на библейска тематика.

БЕЛЕЗИТЕ НА ПОСЛЕДНОТО ВРЕМЕ СПОРЕД МАТЕЯ 24гл.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Изображение1.Лъжливи"помазаници"и "много лъжепророци"-стих5;стих11;
2."Войни,слухове",или съобщения за военни сблъсъци-стих6-ти,"като начало на страдания"!
3.Последователите на Исус Христос,"Ще бъдат намразени от всичките народи".,ще има преследване и убиване на Християните!Стих9-ти.
4.В стиховете 10-ти и 12-ти,четем за"МНОЗИНСТВОТО ОТ ВЯРВАЩИТЕ",че"Мнозина ще се съблазнят и един други,ще се предадат,и един други ще се намразят.,и понеже ще се умножи безаконието,ЛЮБОВТА НА МНОЗИНСТВОТО ЩЕ ОХЛАДНЕЕ."
5.В стих 13-ти има обръщение към МАЛЦИНСТВОТО,от всички Християни-"Но който устои до край,той ще бъде спасен!"/Естественно е,че това ще са всички,които са били готови в живота си,като последователи на Христос,във всеки изпит,да се одричат всеки ден от своето аз,и от всичко,заради Христос.Да умират всеки ден за своята гордост,честолюбие и човешки планове..!/
6.В това време и"Благовестието ще се проповядва на всичките народи на земята..."Стих14-ти.
7.От стихове 15 до ст.22 включително,Исус говори за навлизане в "Голяма скръб,не бивала от началото на света...,която ще се съкрати,заради избраните.."
8.От 23-ти до 25-ти стихове,по това време,ще се засилят проявленията на"Лъжливите помазаници и лъжливите пророци,които ще показват големи знамения и чудеса,така щото,ако е възможно,да се заблудят и избраните."
9.От 26-ти до 31-ви стихове се разкрива силата на истинското Христово пришествие,което ще е съпроводено със знамения в слънцето,луната и звездите,..И тогава в стих 30-ти,"Се явява на небето знамението на Човешкия Син....,идещ на небесните облаци със сила и слава голяма."Това ще е видимо за всички,"Както светкавицата излиза от изток,и се вижда дори до запад,така ще бъде пришествието на Човешкия Син!"Стих 27-ми.
10.И когато това стане,в стих 31-ви се казва,че Христос"ще изпрати своите ангели със силен тръбен глас,и те ще съберат избраните му от четирите ветрища,от единия край на небето до другия.."
11.Това ще бъде изненадващо и за готовите и за неподготвенните-стих37,37;"Както бяха Ноевите дни...!"А в стих 40-ти"Двама ще бъдат на полето,единия се взема а другия се оставя...."Готовите ще бъдат взети от ангелите,а неготовите ще останат!
12.Преупреждението е за всички от 42-ри до 44-ти стихове! "Затова,бдете,защото незнаете в кой ден ще дойде вашия Господ.....,защото в час,когато го не мислите,Човешкия Син иде!"
13.От 45 ст.виждаме,че ще има верни и разумни служители,които ще се грижат и ще хранят Божия народ.Но ще има и такива,които ще си кажат,че понеже Господаря се е забавил,ще живеят без контрола на съвестта и Святия Дух,ще се освободят и ще живеят,като ядат и пият т.е.ще го ударят на плътски живот./От ст.48-51ст./

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Коментари   

 
+5 #1 Administrator 25-08-2011 15:19
"Затова, бдете, защото не знаете в кой ден ще дойде вашия Господ....., защото в час, когато го не мислите, Човешкия Син иде!"
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови