Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Любопитни статии на библейска тематика.

МОЛИТВА ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ НАСЛЕДСТВЕН ДУХ

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

„Моля те Святи Отче, в името на Исус Христос да простиш всичките ми грехове, беззакония и прегрешения както и греховете на моето семейство чак до Адам. Аз отхвърлям всички родови проклятия, проклятия на посвещение (ако има някакво посвещение, някакъв договор или завет с дявола, аз ги отхвърлям). Ако имам предмети като пръстени, или нещо друго, или семейна реликва, свързано с някакво посвещение, аз го отхвърям. Отричам се от комунистически посвещения, клетви, свързани с комсомол и други такива, отхвърлям ги. Отхвърлям проклятия на посвещение, самонанесени проклятия, проклятия, изговорени срещу мен от други хора. Прости ми за всичко, което съм изговорил/а Господи, за всичко, което съм извършил/а с ръцете си, за всичко което съм изял/а или изпил/а като храни и напитки посветени на идоли, като например празнуване на задушница, подаване за мъртви и други такива. Отхвърлям тези неща, защото са посветени на нечисти духове.

И това се вижда в:

1 Коринтяни 10:20 онова, което жертват езичниците, жертват го на бесовете, а не на Бога; Аз не искам вие да имате общение с бесовете.

Прости за всичко, в което съм се клел/а, и когато съм бил/а проклинан/а, отричаме се от това. Прости ми за всяка емоционална болка, която съм таил/а в душата и тялото си, вместо да я предам на Исус Христос. Аз те моля Господи Исусе, приеми сега болката ми, изцели раната, изцели съкрушения дух в мен.

Аз отхвърлям всички неправилни духовни и емоционални връзки и ги прекъсвам сега в името на Исус Христос. Ако съм имал/а секс с други хора освен със съпруга си /съпругата си, отричам се и разкъсвам всички емоционални, умствени, волеви, духовни и телесни връзки (ако съм имал/а такива връзки), защото това ми носи не само физическа нечистота (зарази, болести), но и духовни (нечисти духове на прелюбодейство или блудство). Отричам се от всичко това в името на Исус Христос.”

Ако имате връзки душевни на контрол и манипулация от страна на някаква личност, дори тази личност да е родител, молим се така.

„Боже, в името на Исус аз се отричам от душевни връзки на контрол и манипулация и чародейство, духът на Езавел върху мене. Отричам се от всякакви небогоугодни душевни връзки, нека те да бъдат разкъсани в името на Исус Христос. (може да споменете името на човека, който е упражнявал или упражнява контрол върху вас). Отричам се също, ако аз съм упражнявал/а духове на контрол, манипулация, чародейство, Езавел върху други хора, т.е. оставил/а съм духовете на контрол, манипулация и чародейство, Езавел да работят чрез мене. Аз се покайвам, отричам, отхвърлям и разкъсвам всички тези небогоугодни душевни връзки в името на Исус Христос.

Аз прощавам на всеки човек, който ме е наранил или ми е причинил нещо зло. Прости и ти на мен Боже..Аз прощавам на всички всичко, което са ми направили, или когато съм имала нужда не са направили за мен.

Отричам се от отхвърляне, от душевни рани и съкрушен дух, отричам се от чародейство, манипулация, контрол, магии, клетви в името на Исус Христос.

Отказвам да твърдя, че съм болен или изпитвам болка, каквато и да е тя, защото съм изцелен/а в раните на Исус Христос.

Аз отхвърлям всички етикети и прякори, които са ми били поставяни. Отричам се и отхвърлям, когато съм се съгласявал/а с мнения и диагнози на доктори, сестри, професионално грижещи се за емоционалното ми, физическото и душевно здраве в името на Исус Христос. Заповядвам в името на Исус Христос всички тези неща и духове да си отидат от мен в мощното име на Исус Христос.

В името на Исус Христос аз ви заповядвам, вън от мен, напуснете ме сега! В името на Исус Христос, напуснете ме, вън, сега!” Алелуя! Благодаря Ти Господи!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови