Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Новото неолиберално робство на книжните пари

movie

Немски анимационен филм преведен на български ,в който се разобличават финансови игри на американския неолиберализъм, показващ нагледно новото ИКОНОМИЧЕСКО РОБСТВО на парите и специално с "печатането на пари на поразия".

Печатането на еврото и отделните национални валути вън от еврозоната, означава да попаднат в все по-голяма икономическа, финансова и дългова зависимост от големите американски олигархически корпорации и банки "'Голдмън Сакс'', Джордж Сорос и други, които ще изкупят веднага на по-слабо икономически развитите страни националните облигации и ще ги обременят с огромни външни дългове и налагане на ново колониално американско робство.

В такава американска колония и пълен сателит е превърната България, БНБ е превърната в придатък на СБ и МВФ и Америка прибира парите и националните богатства на българския народ.

Гледайте от тук: http://www.hristiqni.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=9946

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови