Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ТОВА Е МОЯТ БОГ! ВЕЛИК, ВСЕМОГЪЩ , ЧУДЕСЕН!

assyrian military forces youtube

Един млад мъж , работещ в армията, бил непрекъснато обиждан и подиграван, защото вярва в Бога.

Един ден капитанът искал да го унижи пред войските . Той повикал младежа и казал : - Млади човече, ела тук , вземи ключа и отиди да паркираш джипа в предната част. Младежът отговорил: - Не мога да карам ! Капитанът казал : - Е, тогава викай за помощ вашия Бог ! Покажи ни , че Той съществува! Младият мъж взел ключа, приближил до автомобила и започнал да се моли ... Той паркирал джипа на мястото отлично, както капитанът искал. Младежът излязъл от джипа и видял, че всички плачат. Младият войник бил учуден и попитал какво се случва ? Капитанът, плачейки, отворил капака на джипа , като показал на младия мъж , че колата няма двигател. Тогава момчето казало : Видяхте ли? Това е Бог, на Когото служа , Бог на НЕВЪЗМОЖНОТО! Бог , Който дава живот на това, което не съществува! Може да мислите, че има неща, все още невъзможни, но за Бога всичко е възможно! Те всички казали на младия войник: - Ние искаме да служим на твоя Бог ! Имайте вяра в Бога! Това ще промени ситуации, за които дори не подозирате !!
АЛЕЛУЯ ! ТОВА Е МОЯТ БОГ ! ВЕЛИК ,ВСЕМОГЪЩ , ЧУДЕСЕН !

Жулиян Томов

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #1 Мира 17-02-2017 21:13
Това реална история ли е?
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови