Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

КУРШУМ И БИБЛИЯ

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

13939603 1047916581910164 310205332119225458 n

Това станало на фронта по време на Втората световна война.

Рота от червеноармейци тръгнала в настъпление. Много паднали в сражението от куршуми и снаряди.
След сражението над един от падналите в боя се надвесил негов другар и открил, че е жив. Куршумът пробил шинела и ризата на гърдите, но нямало кръв. Каква е тази броня, която защитавала войника? Когато пъхнал ръката си в джоба на ризата, другаря на падналия войник открил, че спасения имал в джоба на ризата си малка Библия, която винаги носел със себе си. На корицата имало обгорена по краищата дупка.

Куршумът пробил половината от Книгата на книгите и заседнал в Псалмите, точно по средата на Псалм 91:7, където пише: „Хиляда ще падат от страната ти и десет хиляди — отдясно ти, но до теб няма да стигне.“
Спасеният войник бил вярващ християнин.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови