Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Да, това е много добър отговор за спящите вярващи.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

1426799880 8

Затова, началникът на кораба се приближи към него и му рече: Как можеш да спиш? Стани, призови Бога си, та дано Бог спомни за нас и да не загинем. Йона 1:6
Този въпрос корабоначалникът отправи към Йона по пътя за Тарсис.
Случаят е много поучителен за християните. Застрашени сме, както физическо, така и от духовно заспиване.
Вярващите от една църква спели по време на богослужение.
Щом пасторът започнал да проповядва, повечето от присъстващите така заспивали, че дори хъркали. Той се чидел какво да направи. Веднъж, когато всички заспали, извикал: ''ПОЖАР! ПОЖАР! '' Те се събудили и попитали къде е пожарът.'' В пъкъла!''-отговорил пасторът.
Да, това е много добър отговор за спящите вярващи.
Затова, нека се поучим от Павловите думи: ''Стани ти, който спиш, и възкръсни от мъртвите, и ще те освети ХРИСТОС?'' Ефесяни 5:14

Божидар Иванов

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови