Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Демонът на телевизора, когото не виждаме

Чистите детски очи виждат същества и събития от паралелната реалност или познато още като духовен свят.

НАШИЯТ КРЪСТ

Иоанис Хрисопулу, архитект от гръцкия град Александруполи, разказва една истинска история, на която станал свидетел.

Демон телевизор

„Аз съм женен за Евантия Сионтопулу и ние имаме три деца. – казва архитектът. - Преди няколко години, когато синът ни Христос бе на три години и половина, той видя как майка му кади с тамян в нашия дом.

Момчето се опита да ѝ подражава и тръгна след нея, държейки в ръка една дървена дрънкалка, която приличаше на кадилница. Жена ми обиколи цялата къща, кадейки тамян и повтаряйки "Господи, помилуй". Христос я следваше и „кадеше“ и той, за него това бе игра…

Странното бе, че момчето пропусна да „покади“ тамян в ъгъла на хола, където се намираше телевизорът. Жена ми забеляза това и го попита защо той не е „прекадил“ целия хол. В отговор детето обясни, че непознатият, седнал на телевизора не му позволил да кади там с тамян.

"Какво говориш, какъв непознат? " - попита жена ми.

"Този, мамо, който седи на телевизора… Не го ли виждаш?!"

После ние с жена ми стигнахме до убеждението, че Христос, с чистите си детски духовни очи е видял този демон, седящ на телевизора…"

voice-bg.com

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови