Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Желаещите да помогнат нека последват тази връзка: КЛИК
За информация по фактурирането или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Младежи издигнаха 10-метров кръст, вижте какво се случи след това (СНИМКИ)

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Мрачното небе изведнъж било огрято от слънце, двойна дъга се изви като ореол

20160509.pwfgcvhqgt

Уникален кръст, дело на жители от село Кралев дол, се извисява 10 метра над връх Шильовица! Веднага след поставянето му кръстът беше обграден с две дъги като ореол. Християнският символ е поставен да бди над селото по инициатива на момчетата Кирил Кирилов, Милчо Милчев, Явор Василев и Данаил Петров. Те вдигнали кръста вчера, около 18:00ч., а като знамение над него се е извила красивата двойна дъга, която цял Перник видя.Сякаш се случи чудо – до този момент небето беше мрачно и облачно, твърдят свидетели.Кръстът е висок 3 метра, а стълбът, на който е монтиран, е 7 метра, съобщи zaPernik.com. Скоро предстои да бъде викнат и свещеник, който да освети мястото. Момчетата предвиждат да съберат в бъдеще средства и за осветление, така че кръстът да се вижда и в тъмното.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Коментари   

 
+3 #1 Diyan Mitev 26-05-2016 22:28
Ах, колко грозно изглеждат всички тези заглавия с текст "...вижте какво се случи след това..."! Хора това са светски методи за печелене на внимание. Вие светски методи ли ще прилагате или ще се стремите към "скучната" информативност (за каквото предполагам е бил създаден сайта)?
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови