Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Дяволът в образа на дете

Изпратена ни на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. (изпращайте вашите свидетелства или истории, за да бъдат за благословение и поучение)

Често сънувам едно и също място, на което минава трамвай и всеки път някое малко дете изскача пред трамвая, който никога не спира, а детето винаги се спасява като по чудо.

А аз всеки път стоя като парализирана и не мга да направя нищо,не мога да ги спася. Този път обаче сънят беше по-различен. Малкото момиченце което притича пред трамвая дойде при мен, исках да я гушна, а тя се дърпаше и тогава видях лицето й. Имаше нещо неземно в нея и в начина по който гледаше.

Първо си помислих,че носи нещо божествено, докато не направи един жест с ръка, който сочеше земята. Опитваше се да извади нещо от нея. Вътрешно вече бях убедена какво представлява и исках да избягам, но тя се приближи и ми каза,че може да изпълни най-съкровеното ми желание. Така свърши съня...

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови