Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Шокиращ сън по време на операция

Изпратена ни на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. (изпращайте вашите свидетелства или истории, за да бъдат за благословение и поучение)

Преди 4 месеца ме оперираха втори път в рамките на една година и един-два месеца. Не помня в кой момен съм сънувала това, защото упойката те държи докато те вкарат в реанимация.

Оказвам се в дълъг коридор и нещо върви до мен. Не мога да го оприлича дали е мъж или жена /нещо/? Говори ми и ме води, виждам как докторите се мият и се подготвят за операцията. До последно не знаех кой ще ме оперира, но преди да ме упоят дойде един млад доктор, който ме попита на колко съм години и се усмихна, че сме на една възраст/изглежда по-млад/.

Виждам го че той се мие и се мие също и доктора, който ми прави първата операция. На душата ми е леко и спокойно, чувствам се странно щастлива и лека.

Питам "нещото" това ли е чувството, като умреш? То не било страшно! "Нещото" ми казва да не се страхувам и че нищо не е случайно, хората се делят на три групи.

Първите са с мисия и посочва младия доктор, той тук е с мисия и трябва да го знае. Вторите са така наречени проводници, те също се деляли на няколко групи. Те трябва да казват съобщения на хората с мисии или на другите.Казва ми че аз съм такава.Третата група не помня как я квалифицира. Не помня и съвсем целия съм, но в един момент попитах "нещото" е ами сега аз няма ли да се върна, ще остана ли тука и жалко не можах да се сбогувам с дъщеря си. И в този момент започнах да виждам точно, като на филм части от живота си. Събудиха ме в реанимацията. След това преживяване сънувах сънища,който се сбъднаха. И преди сънувах, но не знаех как да ги тълкувам, сега вече ме е страх да заспя, защото много сънувам.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+1 #2 Михаела 02-11-2015 09:05
Според мен трябва да се молиш Бог да ти Тълкува съня.
Цитиране
 
 
0 #1 Йоланта 30-10-2015 16:30
Моли се БОГ да те освободи."Нещот о " е демон, дал ти е "дарбата си" , което хич не е добре, ами те е вързал за него си..Но има избавление-в името на Господ Исус Христос .
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови