Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Снимка от 1984г. показва душа на човек загинал в катастрофа

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Американски телевизионен канал шокира зрителите си със зрелищна снимка от 1984г., която е успяла да хване душата на току що загинал в катастрофа човек.


Тогава все още цифровата фотография и Фотошопът не са били познати. Полицаите получили сигнал за катастрофа. Патрулиращите служители на реда отишли на мястото 15 минути по-късно, но се оказало, че 19-годишният младеж, който блъснал колата си в крайпътно дърво, е загинал на място.

Полицаите направили няколко снимки на колата и когато промили снимките в своя фотолаборатория, ахнали от изненада. На някои от тях се вижда над колата силуетът на млад мъж.

Контактьори твърдят, че на кадрите се вижда духът на загиналия при катастрофата млад мъж.

Всички хора притежават и материални и нематериални характеристики в съществуването си. Ясно е, че целия човешки род има тяло, съдържащо плът, кръв, кости, органи и клетки. Обаче, неосезаемите качества на човешкия род са онези, които са често обсъждани. Какво казва Писанието за тях? Битие 2:7 – заявява, че човекът стана жива душа. Числа 16:22 – А те паднаха на лицата си и рекоха: О Боже, Боже на духовете на всяка твар! ако един човек е съгрешил, ще се разгневиш ли на цялото общество?

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови