Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Лик на сатана се появи над магистрала 'Тракия'

Потресаваща снимка на необясним небесен феномен над магистрала „Тракия" обиколи социалните мрежи в последните дни и хвърли в дълбок размисъл любителите на паранормалното и обикновените потребители.

 

Неописуемото фото бе разпространено от мъж с името Робърт Желязков, който се кълне, че го е щракнал в близост до Ямбол и не е използвал никакви технически средства, за да манипулира картината. На зловещия кадър облаците са надвиснали над магистралата като гигантска, осеяна с пипала фигура, нещо средно между медуза и прилеп. „Може би са те", е написал самият Робърт Желязков. Човекът допълва, че изобщо не е забелязал гигантската структура по време на пътуването, просто безцелно щракал пейзажа на прибиране от морската си ваканция и чак впоследствие децата му открили кадъра на мобилния телефон и останали в шок.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови