Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Лик на сатана се появи над магистрала 'Тракия'

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Потресаваща снимка на необясним небесен феномен над магистрала „Тракия" обиколи социалните мрежи в последните дни и хвърли в дълбок размисъл любителите на паранормалното и обикновените потребители.

 

Неописуемото фото бе разпространено от мъж с името Робърт Желязков, който се кълне, че го е щракнал в близост до Ямбол и не е използвал никакви технически средства, за да манипулира картината. На зловещия кадър облаците са надвиснали над магистралата като гигантска, осеяна с пипала фигура, нещо средно между медуза и прилеп. „Може би са те", е написал самият Робърт Желязков. Човекът допълва, че изобщо не е забелязал гигантската структура по време на пътуването, просто безцелно щракал пейзажа на прибиране от морската си ваканция и чак впоследствие децата му открили кадъра на мобилния телефон и останали в шок.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови