Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

САЩ ПРИЗНАХА: УНИЩОЖИХМЕ ХИЛЯДИ СКЕЛЕТИ НА ГИГАНТИ, ЗА ДА СПАСИМ ОФИЦИАЛНАТА ИСТОРИЯ

Смитсъновият институт призна, че е унищожил в началото на 1900 г. хиляди гигантски човешки скелети.

Върховният съд на САЩ постанови Смитсънови институт да обнародва засекретените документи, датирани от началото на 1900 г., които доказват, че организацията е участвала в голямо историческо скриване на доказателства, които показват, че огромно количество човешки останки – десетки хиляди – са били открити в цяла Америка, и са унищожени по нареждане на високопоставени лидери за да се защити господстващата хронология на човешката еволюция, която е съществувала към момента.

Съмненията, идващи от Американския институт по алтернативна археология (AIAA) за това, че Смитсъновия институт е унищожил хиляди гигантски човешки останки, бяха приети на нож от организацията, която отговори, че дава AIAA на съд за клевета и опит да се навреди на репутацията на 168-годишната институция.

Според представителя на AIAA Джеймс Чарворда, по време на съдебния процес се появяват нови подробности, когато служители на Смитсъновия институт признават за съществуването на документите, които, както се предполага, доказват унищожаването на десетки хиляди човешки скелети, вариращи по размер от 2 до 4 метра височина, за съществуването на които традиционната археология не иска да признае.

Повратният момент в случая става демонстрацията на бедрена кост на човек с дължина 1,3 м, като доказателство за съществуването на такива гигантски човешки кости. Това доказателство пробива дупка в защитата на адвокатите на Института, защото костта е била открадната от организацията от един от висшите и ръководители в средата на 1930-те, който я пази през целия си живот, и пише на смъртния си одър писмено потвърждение за това какво крие Смитсъновия институт.

Ужасно е, че това се прави с хора, пише той в писмото си. „Ние крием истината за предците на човечеството, за гиганти, населявали земята, за които се споменава в Библията и други древни текстове.

Върховният съд на САЩ постанови институцията да публикува класифицираната информация за всичко, свързано с „унищожаване на доказателства, свързани с доевропейската култура, както и елементи, „свързани с човешки скелети с по-голям от нормалния размер.

Публикуването на тези документи ще помогне на археолози и историци да преразгледат настоящата теориите за еволюцията на човека и ще ни помогне да разберем повече за доевропейската култура на Америка и останалата част на света, казва директорът на AIAA Гутенберг.

Оповестяването на документите е насрочено за 2015 г., и всичко това ще се координира от независимата научна организация за осигуряване на политическа неутралност на операцията.

bradva.bg

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+2 #2 Krupoc 27-02-2015 10:46
http://worldnewsdailyreport.com/smithsonian-admits-to-destruction-of-thousands-of-giant-human-skeletons-in-early-1900s/
Цитиране
 
 
+1 #1 nik8848 26-02-2015 08:15
Бихте ли цитирали оригинален източник на тази новина.
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови