Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Зрелищна снимка на Христос разтърси мрежата

Поредна гръмотевица срази религиозен символ – какво ли означава това?!

Снимка на прочутата по цял свят статуя на Христос в Рио де Женейро стана хит в мрежата.

Тридесетметровият монумент в Бразилия винаги се е радвал на силен интерес и като религиозен символ, като туристическа дестинация. Сега обаче е център на вниманието на фанатично вярващи и фаталисти.

В сряда сутринта, по време на буря, статуята беше улучена от светкавица. Фотографът с редкия професионален шанс е снимал под такъв ъгъл като че ли светкавицата излиза от ръцете на Христос.
hristos
Обсебените от свръх естественото се кръстят и вярват, че това е знамение. „Небесният знак” поразява най-голямата забележителност не само на Рио, но и символът, с който всички свързват католическа Бразилия.

На тъкмо обратното мнение са обикновените любители на любопитни снимки. Те намират снимката за атрактивна, но в никакъв случай за мистична. Просто – интересна случайност и нещо, което да споделят на стената си в социалната мрежа.

В крайна сметка гръм удари Ватикана, когато папа Бенедикт ХVIсе оттегли от Светия престол, но на негово място дойде далеч по-популярния сред масите Франциск, а Земята не престана да се върти.

Българите, от своя страна, също имат с какво да се похвалят. Красива дъга озари небето при първата литургия на новия патриарх, но тогава знамението беше посрещнато с ентусиазъм.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови