Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Дете се роди с 4 ръце и 4 крака!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Дете се роди с 4 ръце и 4 крака!

Саможертва

Прецедент

Хора от целия район се стичат да го видят

Момченце, родено с четири ръце и четири крака, предизвиква паника по улиците на гр. Баруйпур в Източна Индия, защото хората мислят, че то е превъплъщение на божество, съобщи Daily Mail.

Хора от целия район се стичат да го видят. Полицията трудно удържа тълпата пред месната болница. Допълнителните крайници на детето са останки от недоразвит близнак. Семейството не се притеснява от деформацията. Напротив, те се радват, защото според тях малкият трябва да е син на бога Брахма, чийто образ е с осем крайника.

Полицията е на съвсем различно мнение от близките на "детето Бог", както го наричат местните.

"Това е трагично. Няма нищо божествено в него. Тълпата обаче обезумява. Стотици плачат по улиците, други се молят и правят палатков лагер. Някои се паникьосват, защото мислят, че това е знак за края на света - заяви говорител на полицията.

Дете се роди с 4 ръце и 4 крака! Направиха го Бог (СНИМКИ)

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови