Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Треньорът на Челси Жозе Моуриньо прекарва по две минути преди мач в четене на Библията

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Треньорът на Челси Жозе Моуриньо прекарва по две минути преди мач в четене на Библията

Моуриньо рекарва по две минути преди мач в четене на пасажи от Библията. Португалецът разкри, че е религиозен и често се моли преди мач.Жозе Моуриньо

Жозе Моуриньо

Моуриньо каза още, че не разбира защо хората толкова се интересуват от личния му живот и понякога разбира неща за себе си, за които дори не е подозирал.

Специалния бе категоричен, че треньор и футболист могат да бъдат приятели, давайки като пример отношенията си с Франк Лампард и Джон Тери.СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови