Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Стене ли Земята?

Учените в последно време все по-често получават информация за необясними звуци, които могат да се чуят в различни части на нашата планета, като че ли идващи от недрата на самата Земя.Стене ли Земята?

Стене ли Земята?

Някъде това явление е подобно на метално скърцане, някъде като звук на реактивен двигател, а някъде и на тракане на влак. Някои изследователи смятат, че това, сякаш идващо от вътрешността на планетата бучене, може да бъде предвестник на предстояща смяна на магнитните полюси на нашата планета. Учените могат само да гадаят за възможен сценарий при смяна на магнитните полюси на планетата и на теория това трябва да се случи мигновенo, пише сайтът "30 думи".

Може би, самата планета предупреждава за предстоящите промени и затова “стене”. Досега за съжаление няма обяснение откъде е това странно бучене. Според един от вариантите на изследователите на това явление, самата планета ще дава все повече доказателства за повърхностното напрежение и свиване.

Механизмът на това явление се сравнява с появата на бученето на самолет – случва се свиване масата на въздуха, и се появява бучене. Бучене, което може да бъде предвестник на бедствие – смяната на магнитните полюси на планетата, най-вероятно, се появява в резултат на вертикалните трептения на водата.

Видео


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови