Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Огнено кълбо се появи в Монреал

Огнено кълбо се появи в Монреал

Необикновено явление беше наблюдавано преди ден в канадския град Монреал и уплаши стотици хора, станали свидели на неговото появяване, пише за шокиращото събитие сайтът nepoznato.energetika-bg.comОгнено кълбо в Монреал

Огнено кълбо в Монреал

Впоследствие в YouTube е качено и видео, показващо явлението, което изненадващо се появява в един от кварталите на Монреал, заснето от семейство, малко след като в града вилнее много силна буря.

В 57-секундния клип се вижда появяването на нещо, което авторът на клипа нарича „електрическо огнено кълбо”. Първоначално се чува единствено някакъв особен звук, който скоро се увеличава, а в обектива се появява и самото кълбо, което преминава пред къщата.

Само за 24 часа видеото е гледано в YouTube от над 600 хил. души от цял свят.

В петък вечер Монреал преживява много силна буря с ветрове, движещи се с над 100 км/ч, които нанасят сериозни щети на някои части на града.

През август тази година пък подобно огнено кълбо се появи неочаквано пред дома на пътуващ проповедник, който успя да го заснеме с охранителна камера.

Явлението е интерпретирано от мъжа като някакво много специално преживяване, чрез което Бог се опитва да даде отговор на продължителните му молитви, свързани със социалното напрежение в квартала в този момент.

ВидеоСПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови