Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Британка измисля начин за печелене на пари от демонизирана къща!

Жена измисля начин да печели пари от демонизирана къща!

Стопанката на наследствен имот, обитаван от демони, направи хотел за любители на ужасите...Жена измисля начин да печели пари от демонизирана къща!

Арихв. Снимка: Християни.ком | Каролин Хъмфрис

Семейството на Каролин Хъмфрис си купува най-обикновена селска къща, строена през XII век, преди около 50 години. Веднага след настаняването си в новия имот в Глостършир, Англия, новодомците потресени установяват, че те не са единствените обитатели.

Още първата вечер новият стопанин – бащата на Каролин, е измъчван от странни привидения. На следващото утро започва оглед и за свой ужас се натъква на древни погребения, спомня си днес 51-годишната британка. По време на ремонта разкопават мазето и попадат на човешки кости.

Техният размер и намерените там кинжали, събуждат подозрението, че на това място някога са принасяни в жертва към езическите богове деца. Семейството не иска да нарушава покоя на мъртвите и прекратява разкопките.

Обаче веднага след това започват странните инциденти. В къщата нощем се раздават вледеняващи кръвта детски писъци, мебелите летят сами, бродят странни силуети, а масивните греди се люлеят и скърцат ужасно.

Като дете, Каролин се събужда и вижда надвиснал над себе си скрин, който след малко пада встрани. След това тя се премества в караваната на двора. Много трудно се привиква към писъците и плача на призрачните деца, разказва стопанката пред Daily Mail.

Жена измисля начин да печели пари от демонизирана къща!

Има ли в спалнята играчки, демоните са спокойни

Когато остави в спалнята детски играчки, за кратко мистериозните звуци изчезват.

Жена измисля начин да печели пари от демонизирана къща!

Демони има във всяка стая

Тази къща е истинско проклятие за семейство Хъмфрис, което не може да я продаде. Сега предприемчивата стопанка е намерила начин духовете да работят за нея.

Жена измисля начин да печели пари от демонизирана къща!

Демони бродят навсякъде.

Зловещата репутация привлича в нейния хотел писатели и любители на паранормалното, които ще се избият за една нощувка в компанията на демони и призраци.

Жена измисля начин да печели пари от демонизирана къща!

Зловещо откритие -човешки кости в мазето

Не всеки има здрави нерви и често може да видите хора, които бягат от къщата, крещейки от ужас. А таксата за това “удоволствие” е само £30 на нощ - нали за търсачите на призраци и демони, материалното няма значение, казва стопанката на демонизираният хотел.

ВидеоСПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+2 #1 ivi 07-11-2013 18:34
НЯМА НЕЩО НАД КОЕТО В ИМЕТО НА ИИСУС ДА НЕ НАДДЕЛЕЕ... ДОРИ ТУК АКО СЕ ИЗПОЛЗВА ХРИСТОВОТО ИМЕ И БОЖЕСТВЕНА СИЛА... ВЯРВАМ ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ СЕ НАРЕДИ
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови