Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Родители нахраниха бездомни с парите за сватбата на дъщеря си

Родители нахраниха бездомни с парите за сватбата на дъщеря си

Една доста необичайна, но в крайна сметка позитивна история се случи в Атланта, щата Джорджия, където отменена сватба стана причина стотици бездомни хора да получат вкусна и топла храна, предаде сайтът obekti.bg.Родители нахраниха бездомни с парите за сватбата на дъщеря си

Арихв. Снимка: Християни.ком |

Става ясно, че само 40 дни преди бележитото събитие, което трябва да я превърне в законна съпруга на своя възлюбен, бъдещата младоженка изненадващо решава, че не е готова за тази стъпка. Това обаче сварва нейните родители Каръл и Уили Фаулър напълно неподготвени, след като те вече са подготвили всичко необходимо за най-вълнуващия ден на семейството. В крайна сметка двамата решават, че приготовленията им не могат да пропаднат и стигат до идеята все пак да организират мероприятие, което обаче се оказва много по-различно от първоначално заплануваното.

Двамата изпращат официална покана до хуманитарната фондация „Нахранете гладните”, канейки чрез нея над 200 бездомни жители на Атланта на огромен безплатен обяд с четири изискани ястия, който се провежда в един от най-скъпите и престижни ресторанти в целия град.

„Това беше идея на моя съпруг”, разказва впоследствие госпожа Фаулър.

Това поставя началото на първото Празненство на любовта, организирано от семейство Фаулър, което успява да направи живота на стотици хора малко по-добър за няколко часа.СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови