Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

12 годишно момиче феномен, рисува картини за БОГ!

12 годишно момиче феномен, рисува картини за БОГ!

"Божественият план не се нуждае от вас, за да се развива. Но ако му обърнете гръб, той няма да се развива чрез вас. Силата на човешката душа е в изпълнение волята на Бога."Акиана

Арихв. Снимка: Акиана

"Бог ми дава видения, на които аз дори не знам значението, все едно Той ми обяснява за себе си и какво прави във Вселената". Тези думи са на момичето индиго, феноменът Акиана.

Знаете ли, че нейните видения започват, когато тя е едва на 4 годинки, а започва да ги рисува на 6 години . Картините - видения, които тя пресъздава върху платната са духовни, емоционални и много въздействащи. Родителите не са религиозни, но покрай нея започват да вярват в Бог. За посещенията си в духовния свят, дванадесет годишното момиче казва: "Просто ТАМ е толкова красиво!"

"Ако хората знаеха за съществуването на Духовния свят, за една седмица света ще се промени. Ако хората осъзнаваха, че духовния свят е абсолютно реален, а физическия свят е само миг от вечния ни живот, те не биха живели по старому."

Сега Акиана е на 16 години, но вече е много известна по света.

Божествени творби на Киана

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови