Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

По History Channel показват Сатаната като... Барак Обама

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

По History Channel показват Сатаната като... Барак Обама

След епизода в неделя много зрители откриха прилика между Сатаната и един застарял Барак Обама.Уикипедия

Арихв. Снимка: [YouTube/History Channel]

Създателите на сериала "Библията" (The Bible), който с е излъчва от две седмици в САЩ по History Channel, изпаднаха в конфузна ситуация, след като зрители забелязаха необичайна прилика между актьора, играещ Сатаната, и президента на САЩ Барак Обама.

Гримьорът на поредицата категорично отрече да има подобна връзка. Криста Шуман, която е правила грима на актьора Мехди Узани и колегите му, настоява, че никому и през ума не е минавала подобна мисъл. "Гарантирам ви, че президентът Обама няма нищо общо под каквато и да е форма."

Мнозина зрители пък твърдят, че Сатаната им напомня много повече на лорд Палпатин - преминалият на тъмната страна на Силата джедай от "Междузвездни войни".

Шуман е известен специалист в гримирането за исторически продукции и е участвала в "История на света" на Би Би Си и "Гетисбърг" на History Channel. Тя сподели, че не е виждала крайният вариант на сериите от "Библията", които по думите й, били "едно от най-вълнуващите преживявания в живота ми".

По повод как се е спряла на точно този изглед на Сатаната, Шуман обяснява, че професионалната работа изисква всички герои да си пасват, подобно на парченцата в пъзел, и никой да не се отличава от останалите.

Гледайте сериала в християни.ком: "Библията" (The Bible)СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови