Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Сблъсъците в Турция (видео)

Сблъсъците в Турция (видео)

Погледът от въздуха дава най-ясна представа за мащаба на вълнениятаСблъсъците в Турция (видео)

Сблъсъците в Турция (видео)

Истанбулският площад „Таксим“ е центърът на протестите срещу правителството на премиера Реджеп Tайип Ердоган. Както и при другите протести по света през изминалите години, и този път технологиите изиграха голяма роля. В случая става въпрос за видеото на лицето с името Дженк, качено в мрежата.

Благодарение на смартфони целият свят успя да види размирите в Турция, но Дженк прави крачка напред и монтира камера на управляван с дистанционно хеликоптер, който той пилотира над „Таксим“, за да предостави уникална перспектива на вълненията.

Птичият поглед дава най-ясна представа за мащаба на протестите и броя на демонстрантите, както и за броя на полицаите от частите за борба с безредиците.


Видео


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови