Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Дядо продава внука си във Фейсбук за 640 евро

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Дядо продава внука си във Фейсбук за 640 евро

Мъжът използвал съучастници, за да се свърже с потенциални купувачиДядо продава внука си във Фейсбук за 640 евро

Компютърни престъпления

Полицията в северната част на Индия е задържала 47-годишен мъж, който бил сключил сделка във Фейсбук да продаде внука си, още кърмаче, на местен бизнесмен за сума, равняваща се на 640 евро, съобщава електронното издание на френския ежедневник „Фигаро”.

Фероз Кхан, жител на Лудхиана, в щата Пенджаб, е обвинен в отвличането на внука си, малко след като детето било родено този месец. След това той използвал помощта на двама посредници, които работили в местния еквивалент на родилен дом, които се свързвали с потенциални купувачи посредством Фейсбук.

Тримата съучастници са били задържани, а бизнесменът, който платил за бебето предстои да бъде разпитан. Детето е било открито в добро здраве и предадено на майка му.

Ако обвиняемите за отвличането бъдат признати за виновни рискуват до седем години лишаване от свобода.СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови