Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Изгоних демон от приателя ми!!!

Здравейте .

Виждала съм три пъти демон. Първия го видях посред бял ден . Обичам да спортувам и отидох да направя един крос в парка и минавах покрай една пейка на ня която спеше бездомник. Аз го подминах и на следващата пътека го видях да върви към мене като правеше нещо с ръце и ми привлече вниманиието. Той се пипаше като от очите му излизаше нещо много грозно и започна да криви лице и всичко това мнооого странно се случи пред стара църква в град Чирпан . Аз много се ядосах и го посочих с пръст като извиках БОГ ЩЕ ТЕ НАКАЖЕ!!! и той започна да ме гони аз се уплаших избягах. Споделих на сестра ми и тя каза , че е просто психично болен и аз и повярвах.

Втория беше , когато се бяхме събрали в един приятел и пушихме чай . Бяхме  аз см Евтимия, Дамян и Дечо . Дечо като се напуши докато Дамян беше забил в телефона си започна да ме гледа странно като се загледах в лицето му ЗАПОЧНА ДА СЕ КРИВИ  МНОГО ГРОЗНО И ЗАПОЧНА МАНИФИСТАЦИЯТА НА ДЕМОНА . АЗ МНОГО СЕ ЯДОСАХ И МУ КАЗАХ ДА СЕДНЕ , но той тръгна към мене и щеше да падне на мене и аз се уплаших защото не осъзнавах - не разбирах какво става и отидох до ДАМЯН и в момента , който той го погледна онова ЧУДОВИЩЕ се скри.

Последния беше този , който изгоних от приателя ми . От много време не се разбирахме , защото той се държа много зле с мен и всзимаше всякакви наркотици . Пускал ми е порно с вързани м о мичета , който ги бият искаше само да правим секс и да се друсаме . АЗ УМИРАХ ТОЙ МЕ ТОРМОЗЕШЕ ДЕН ПО ДЕН .

Една вечер той колабира от чая и припадна и тогава ИЗВЕДНЪЖ ОТВОРИ ОЧИ И НЯМАМ ДУМИ ХОРА ДА ОПИША КАКВО  ВИДЯХ .НЕ БЕШЕ ТОЙ А НЕЩО КОЕТО МЕ ГЛЕДАШЕ С АДСКА ЗЛОБА И ЗАПОЧНА ДА КРИВИ ЛИЦЕ УЖАСНО , НО АЗ ТОЛКОВА МНОГО ГО ОБИЧАМ ЧЕ ГО ХВАНАХ ЗА ГЪРЛОТО И ЗАПОЧНАХ ДА ВИКАМ КРЪВТА НА ИСУС ДА МИ ГО ВЪРНЕ, ЗАЩОТО ТОЙ СИ ОТИВАШЕ . Започна да прави изражение на страх и накрая затвори очи и после със ЗАТВОРЕНИ ОЧИ СТАНА И ЗАПОЧНА ДА ПОВРЪЩА . Аз станах и му вдигнах главата на високо и грабнах телефона да викна линейка защото не знаех дали не го УБИ ДЕМОНА И ЛИ КАКВО СТАВАШЕ??? След десет инути той слезе долу и имаше нещо различно във него и това е ,че ОЧИТЕ МУ БЯХА БИСТРИ. Още едно доказателство е ,че от дълго време имаше на ръката ЕДНО ТОПЧЕ И ВСЕ КАЗВАШЕ БОЛИ МЕ И ТОСТАВАШЕ ВСЕ ПО - ГОЛЯМО. След тази нощ , след два дни се видяхме и казах - ВИЖ МИ РЪЦЕТЕ И АЗ КАКВО СТАНА , КАКВО ИМА НА ОПЕРАЦИЯ  ЛИ ОТИДЕ И ТОЙ КАЗА - НЕ ОТИДЕ СИ . АЗ МУ КАЗАХ ЧЕ СИ ОТИДЕ ЗАЩОТО ГО ИЗГОНИХ С ПОМОА НА ИСУС ХРИСТОС , КОЙТО НЯМАМ ДУМИ ДА БЛАГОДАРЯ ИЗКАЖА КОЛКО СЪМ БЛАГОДАРНА ЗА ТОВА  , ЧЕ ГО ДОКОСНА И ВЪРНА ОТ СМЪРТТА!!!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...