Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Из фейса отново е на ход една ЛЪЖА разпространявана от вярващи..

Из фейса отново е на ход една "история" разпространявана от вярващи.Веднъж вече споделих мнението си за тази история,но тъй като отново ми се изпраща и по лични съобщения,отново споделям моето убеждение за въпросната история.Нямам желание да я разпространявам и аз,но ви приканвам към малко разсъждения,съобразени със Словото.Ще цитирам само отделни пасажи,върху които Святия Дух ми насочи вниманието.Темата е отворена за мнения


И така "Среднощно предупреждение" е озаглавена историята ,в която се твърди,че един пастор/?/пътувал с колата си и взел един старец....до тук добре.
Стареца стреснал пастора с въпроса"Знаеш ли снощи Отец беше много разгневен на хората и заповяда на ангелите Си да засвирят с тръбите"
И тук следва първия ми въпрос.Какво казва Словото,кога ангелите ще засвирят с тръбите?
Откровение 8*2
И видях седемте ангела, които стояха пред Бога, и им се дадоха седем тръби.
В следващите стихове е описано,какво ще се случи при тръбенето на всяка една тръба.И така имаме седем ангела, които ще свирят с тръбите и всеки път, когато един от тези ангели засвири, нещо се случва,излива се Божия гняв.. Така или иначе,това са събития предшестващи идването на Исус.Та ,мислите ли,че Бог ще се отметне от думите Си,че всички тези пророчества трябва да се изпълнят и тогава да дойде края,и че изведнъж ще каже на някой си,за малко това снощи щеше да се случи?
Не мисля,и тук е първата заблуда в тази уж случила се история.
Но следва още нещо,много съществено!
Разказва се ,как Исус паднал по очи пред Отец,и започнал да моли за милост,че ако това се случело,щяла да бъде напразна жертвата Му! /?/
Повече от възмутителна лъжа е това!И който се е хванал на нея,нима не знае къде е Исус днес!Исус е Господ и Бог,Исус СЕДИ,не лежи по очи,седи на Трон отдясно на Отца и Ходатайства ден и нощ за нас!Исус е поставен в позиция на сила и власт!" „Рече Господ на моя Господ: Седи отдясно ми, Докле положа враговете ти за твое подножие“. И тъй, нека знае добре целият Израилев дом, че тогова Исуса, когото вие разпнахте, него Бог е направил и Господ и Помазаник."/Деяния 2-34/
Историята продължава,как Исус взел да кърви?
Втори път Исус няма да бъде разпъван!Кръвта Му вече е пролята за цялото човечество и днес тази кръв се намира в Светая Светих!Абсолютно нищо не може да я обезсили!Тази кръв веднъж вече се проля и тя е за миналото,настоящето и бъдещето!Жертвата на кръста е съвършена!Няма събитие,което да я омаловажи!Няма такова нещо,което може да направи "празна" жертвата на кръста!/както се твърди в тази дяволска история/Той умря на кръста, бидейки Божието Агне, обаче възкръсна от смъртта, влизайки в ролята на Божия Първосвещеник, Който взе кръвта на Божието Агне, тоест Собствената Си кръв и с тази кръв се възнесе на небесата, на третото небе. Влезе в Светая Светих, в присъствието на Всемогъщия Бог със Собствената Си кръв, кръвта на Божието Агне, за да я принесе на омилостивилището, за да придобием милост, за да придобием вечно изкупление посредством Неговата кръв, влизайки в Божието присъствие като великия и вечен Първосвещеник, Който не преминава.
Но помислете преди да разпространявате дяволските лъжи,независимо че били копирани от някакво списание за християнство.Помислете,кой е духа,който иска да ви подлъже,относно Силата на Кръвта?
И задължително историята завършва с подканяне да я разпространявате,Уви,има и подлъгали се от дяволските лъжи,поднесени с малко истини,умело завоалирани
Не знам доколко успях правилно да предам мислите си,но всеки който прочете внимателно,мисля ще разбере

Rosica Geneva

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...