Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Давам едно свидетелство, с което отдавам цялата слава на Бога!

womanpry

Преди известно време, една колежка, която е била сестра в Господа Исуса Христа, ние често си говорихме и си споделяхме нещата, които Бог е вършил в животите ни. Когато тя започна да ми разказва, че в домът и не са се разбирали с мъжа си, постоянно имало разпри и кавги, аз и предложих да се моля за нея, и тя се съгласи. Минаха се няколко дена, когато тя ми сподели това:


- Жулияне!? Знаеш ли че, откакто се моли за мен, в нас нещата започнаха да се оправят!? Ние с мъжа ми в момента се разбираме чудесно, сякаш Бог извърши чудо за нас.
Аз и отвърнах:
- Ето, виж как Бог слуша молитви, ето, Бог е верен да въведе Неговият мир в сърцата на хората за които се молим! Но най-важното е, ти да търсиш лицето Му винаги, да се молиш усърдно за себе си, за хората в домът си, и едно от най-прекрасните неща е това, да бъдеш приятел на Бога, и Той да те познава, да те назовава по име. Тогава тя беше много радостна, а и аз се зарадвах. Слава на Бога! След като тя ми сподели това, отново и предложих молитва, и това ме радваше, че тя не ми отказваше да се моля за нея, и ето какво се случи след време, когато тя един ден отново се обърна към мен и ми сподели това, което ме зарадва особено много, а и вярвам че и цялото Небе се радва за това, и ето нейните думи:
- Жулияне?! Искам да ти кажа, че Бог чрез тебе, отново ме приведе на църква, да, аз бях някакси хладка преди, сякаш нямах особен копнеж за Исус, но сега много се радвам, защото се моля, ходя на църква отново, чета си Библията, чета и книжки, които са за Бога и много се радвам че Бог ме срещна с тебе, благодаря на Бога и на тебе за всичко, че отдели време, и това време беше наистина ценно време.
Това кратко свидетелство, е изцяло за Божия Слава!
Слава да бъде на Господ Исус Христос!

Жулиян Томов

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...