Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Много яко ви бият комплексите.. Къде остана молитвената стая?- Жулиян Томов

Много яко ви бият комплексите....., да се заснемем с новата вратовръзка, да съберем повечко лайкове като си направим селфи, да се заснема гол до кръста да ме видят колко съм корав, да ми видят новата кола.....и какво от това? ..... Ставаш сутрин и сърцето ти отново празно, чудиш се с каква простотия да го напълниш отново, и каквото и да направиш то отново си остава празно, и защо?!
Въпрос:
Къде остана молитвената стая? Все още молитвена ли се води или е вече разбойнически вертеп? Или повече се нуждаем от развлечения отколкото да стоим пред Бога на колене? Ето как светските грижи заглушават Божият глас и Неговият призив! Ето как се пада в капана на противника, това е измамливостта на греха. Чувстваш се удобно в тази телесна хижа? Това тяло на греха? Чувстваш се уютно в новия си дом? "Уххх, какви нови мебели имам ! "
Когато Господ разтърси силно небето, и земята........., ухххх!......тогава ще забравиш за всичко това, просто ще го забравиш, ще забравиш дори и кой си, и единственото което ще искаш, е да спасиш живота си, но знаеш ли? Ще искаш отново да спасиш плътския си и физически живот, и защо? Защото толкова много го обичаш, и толкова обичаш себе си, че в момента изобщо не ти е до това да се молиш, нито да търсиш лицето на Господа, но тогава ще викаш " Господи, Господи !" Но Той...., няма да чуе, просто няма да те познава. Това би било трагично...., тогава да те попитам...., ще искаш ли да ходиш на кино? Или ще искаш ли да се забавляваш на някой увеселителен парк, или просто да се облегнеш на върха на благословенията и да мързелуваш? Не ми се вярва. Просто не ми се вярва че ще искаш това.
Защото Бог даде всичко за нас, за да ни избави от идещия гняв, а ние приемаме това което е от Него, благословенията Му, и всичко онова, което Той ни дава, а ние го пропиляваме, оскверняваме и се подиграваме, не с кого да е, но с Един чиито очи са като ОГЪН! Но на кой му пука! Нали съм благословен! Ок! Но Бог благославя, за да трупаме богатство там където крадци не подкопават и ръжда не разяжда, но ние сме решили да благословим княза на този свят, защото неговата цел е да открадне това, което Бог ни е дал и дава. Но на кой му пука! Споко....., ако не се покаем и не поправим пътищата си...., ще ни пукне, и то много здраво.
Излизаме на сцената да дадем свидетелство, но ние трябва да сме готини, трябва да ни харесат, трябва да ми се види колко са ми готини задните части, охх, с този клин как само се очертават глупостите ми! Охх, колко съм секси! Но как да се отрека от това, как така ще се облека скромно, това не е в стила ми! А похотта в сърцето бушува толкова силно, че ти се иска да се настържеш, както се стържи пармезан.
О, хора, изпитайте себе си и не прибързвайте да казвате че сте християни, защото поради нас се хули Божието свято име, отвън мнозина изглеждаме добре, но отвътре сме зли и непокорни спрямо Бога. Каква ще бъде сетнината ни?!
Единствено отричане от себето и предаване себе си под пълното Господство на Исус Христос може да ни спаси, ПОКАЯНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНАТА НИ НАДЕЖДА.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...