Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Защото сърцето ни боли да гледаме, че някой е изпаднал в беда и нужда!

14519874 10211265087971797 2219204406062630554 n

Държавата дава по 300 лева на пострадалите, а разкрива сметка, в която народа да дарява...

Не ви ли е малко неудобно, гнусни, алчни продажници, че отново (както след всяка трагедия, както на всяка Коледа и за всяко бедствие), събирате и малкото пари от бедния народ, който си дава данъците, който с малкото което има праща смс-и, дмс-и и помощи, защото сърцето ни боли да гледаме, че някой е изпаднал в беда и нужда! Не ви ли е срам, безродници, не ви ли е страх от Бог и народ?

Не... Вие нямате нито съвест, нито мярка, нито дъно, вие копаете дъното на собствената си долнопробност и безсрамие!

Вие, продажници, които се возите в джипове за стотици хиляди, купени от бедния народ, докато отивате да си направите малко реклама на фона на пепелищата и почернените семейства, вие долни мизерници, които слагате гумените ботуши за пред камерите и подавате нови кофи, които не знаете как да хванете, а после си тръгвате с лимузините и спите на топло в къщите, построени от нашите пари, вие които не знаете какво е да се молиш за стотинки, за да не ти вземат децата, да си платиш тока или да си спасиш детето от тежко заболяване, за което държавата не ти дава нищо...

Вие... Вие ще платите и не само на земята, но и в смъртта, защото Бог бави, но не забравя и защото не може вечно да си мислите, че ще ви се разминава, защото някой почернен мъж, изгубил жена си в огъна, ще вземе калашника и ще въздаде справедливост и ще бъде заслужено! Вие ще плащате и колкото по-късно, толкова повече лихви ще ви сложим!!!

Илияна Кръстева

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...