Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Аз намерих време да го напиша..., така че моля ви намерете време да го прочетете...!!!

1236589

ВНИМАНИЕ... !!! В този момент стоя на Турско- Българската граница... Докато чакам на опашката за тирове, да вляза в България, реших да ви напиша това важно послание...!!!

Аз намерих време да го напиша..., така че моля ви намерете време да го прочетете...!!!
Ако решите..., можете да го споделяте навсякъде..., без да искате от мен специално позволение...!!!
Приятели..., нали знаете че не се шегувам....!!?
Сега вече се уверих че:
"БОГ НЕ Е ВЕРЕН...!!!"
Ето ви доказателство за това...!!!
Това се е случило в Африка...!!!
Преди много години новодошлият млад мисионер Благовестител от Германия: Райнхард Бонке, е седял на своя куфар...! Там на безлюдната спирка той се е молил за финанси, с които да си покрие нуждите...!!!
Бог му е задал следния въпрос : Райнхар..., искаш ли да ти дам един милион долара...??? Тогава горещият евангелизатор извикал с всичка сила:
***... не Господи...!!! Искам да ми дадеш един милион души - хора които ще бъдат избавени от ноктите на дявола и няма да попаднат никога в ада...!!! Хора които ще бъдат спасени чрез кръвта и жертвата на Твоя Единороден Възлюбен Син- Господ Исус Христос...!!!
Господи искам да ми дадеш един милион спсени души....!!!***
Тогава той получил увереност че Бог ще му даде един милион души...!!! Бонке е имал тази увереност и е посветил живота си в постигането на тази велика цел..., но в крайна сметка какво се случва...!? Резултата е...:
БОГ НЕ Е ВЕРЕН...!!!
БОГ Е... МНОГО, МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ВЕРЕН...!!!
На последната мащабна евангелизация над 1милион и 600 души са попълнили карта в която свидетелстват че категорично решават да следват Исус Иристос....!!! Това наистина е много голяма цифра от хора..., които съзнателно и ясно засвидетелстват своето категорично обръщение!!!Представете си колко ли народ е имало на това събрание като цяло...!? Райнхард Бонке е получил увереност за един милион спасени души...!!!
В крайна сметка, на последната му служба се покайват много много повече от един милион души ...!!!
Това е абсолютно доказателство че Бог не е верен...!!!
Ха ха ха
БОГ Е МНОГО, МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ВЕРЕН!!!
Приятели, някога и аз имах привилегията да присъствам на голяма многохилядна конференция на този човек, който под водителството на Святия Дух..., след края на последната служба..., извика мен и бившата ми съпруга до сцената и изговори много силни пророчески думи върху нашия живот и служение...!!!
Днес разбирам че този голям Божий мъж се подложил операция на гърлото..., вероятно е безобразно щастлив..., защото чрез това гърло може би над един милиард души... или кой знае колко изобщо... успяха да чуят великата и непреходна блага вест за любовта и жертвата на Господ Исус Христос ...!!! Наистина много обичам големият евангелизатор Райнхард Бонке...!!! Този голям служител..., очно и задочно е успял да послужи много силно в моя живот и служение!!! Аз дълбоко вярвам на тези думи които той изговори на голямата конференция в Карлсруе и очаквам изпълнение на Божието пророчество...!!!
Внимание!!! Приятели, сега се обръщам към всеки който има някакво обещание от Бог...!!!
Много често по един или друг начин чрез нашия живот и нашите действия ние отместваме във божият план за нашият живот...!!! понякога Бог се принуждава да забави малко темпото..., но искам да знаеш..., че че всичко което Той обещава..., независимо кога..., то ще се изпълни!!! !!! !!!
Никога и никой..., по никакъв начин не може да попречи на Божията Воля и Неговия съвършен план!!!!
Сега приятелю..., искам да те уверя...,
БОГ НЕ Е ВЕРЕН...!!!
ТОЙ Е МНОГО, МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ВЕРЕН...!!!
Това което Той ти е казал че ще се случи..., ще се случи!!!! То ще се случи много по-силно отколкото мислиш ли искаш...!!!
Човеко..., само уповавай на Бога до край... и ще видиш Неговата Велика Сила и Мощ...!!!
БОГ НЕ Е ВЕРЕН...!!!
БОГ Е МНОГО, МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ВЕРЕН...!!!

Енчо Енчев

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...