Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Християните и етикетите..

Western Christianity Problem

Поразгледах списъка си с приятели и останах озадачена, колко много от тях, при това определящи се като християни,са си лепнали етикет,вместо да се представят с името си.

Същото е положението и в групите. Проумейте най-после, скъпи християни, това са самонанесени проклятия!Това са лъжи ,с които дяволът ви е хванал! Отхвърлете всички не библейски имена и етикети, които сами си поставяте, или с които някой друг ви е наричал! Отхвърлете ги и не се съгласявайте с тях! Как може един посветен човек да се нарича примерно"аз съм луда, аз съм изоставена, аз съм с болен мозък, аз съм това и онова......какво да изброявам, достатъчно е да се поогледате...Ако си новороден,ти си Божие дете! Благословено от Господа, а не проклето! Не се съгласявай с лъжите на сатана!
Дай им мъдрост и откровение, Господи на тези хора! В името на Исус, да бъдат вързани лъжите на дявола и да бъдат отвързани хората! Всички тези проклятия поради думи, изговорени към тях, поради тяхното неправилно говорене , да бъдат разрушени в кръвта на Исус! Всеки дух, който не е от Бога, да напусне хората, да излязат от тях тези лъжливи духове и да не се връщат никога повече! Измий ги с кръвта на Агнето Господно!
Не говорете думите на дявола ,говорете думите от Словото! Те са Истина и Живот !В името на Исус ,бъдете свободни! Амин!!
Напомням ви Пр.18*20// От плодовете на устата на човека ще се насити коремът му; От произведението на устните си човек ще се насити.
21//Смърт или живот има в силата на езика, И ония, които го обичат, ще ядат плодовете му.

От Росица Генева

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...