Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Да чуеш Господ да ти каже ... Ето Ме ! ... работата става сериозна...

manpraying

Да чуеш Господ да ти каже ... Ето Ме ! ... работата става сериозна и отговорна ... за теб! Исая 58: 9 " ...Ще извикаш към Господа и Той ще каже: Ето Ме! ..." стихове 11-12 " ГОСПОД ще те води постоянно, ще насища душата ти в суша и ще дава сила на костите ти, и ти ще бъдеш като напоявана градина и като воден извор, чиито води не пресъхват. И идващите от теб ще съградят отдавна запустелите места, ще изправиш основите на много поколения; и ще се наречеш възстановител на развалините, възобновител на пътища за живеене." ... стих 14 ... "устата на ГОСПОДА изговори това."
- "Ето Ме!" ... сигурно много хора копнеят да чуят тези думи изречени от Господа на Силите! ... сигурен съм, че има хора, които чуват съвсем ясно тези думи ... и те знаят ... тези хора знаят каква е цената да чуеш Господ да ти каже ... "Ето Ме" ... ако все още не си чул тези думи ... това означава, че все още има нещо сбъркано в комуникацията ти с Господ, защото Бог не е Бог, Който се крие, а Бог Който Изявява Себе Си по Един Чуден Начин! ...И да, в Божието Слово пише на някои места, че Бог се крие, Той крие лицето Си, но Той Го крие от онези, които вършат мерзости, които са пълни с нечестие и постъпват коварно спрямо Бога, а за да постъпиш коварно, това не означава, че непременно трябва да направиш нещо видимо с ръцете си, или да изговориш нещо с устата си, което да е мръсно, това в повечето моменти означава че извършваш това в сърцето си, в мислите си, в помислите на сърцето си, лукави дела извършени във въображението и Бог вижда това, Бог е Бог, Който изпитва човешките сърца.........
"Ето Ме" ... носи огромен смисъл в живота ти ... "Ето Ме" ... носи Велика Отговорност в живота ти" ... защото тогава ... Господ ще те води постоянно ... защото тогава Господ ще насища душата ти по време на суша ... защото тогава Господ ще дава сили на костите ти ... защото тогава Господ ще те направи да бъдеш като напоена градина, като воден извор, на който водите няма да пресъхнат ... да чуеш думите на Господа "Ето Ме" означава, че ти си Божий Човек, който ще съградиш отдавна запустелите места ... ако ти чуеш думите на Господа "Ето Ме" означава че ще имаш привилегията и отговорността да изправиш основите на много поколения ... ако чуеш думите на Господа "Ето Ме" означава че Господ ще те направи възстановител на развалините ... Господ ще те направи възобновител на пътища в които ще има Живот ... и това не е моя измишльотина ... това не е фантасмагорията на някой диагностициран шизофриник от 4-ти км. ... това е Слово изговорено от Господа ... който чул ... чул, който разбрал ... разбрал, който хванал ... хванал ....
Няма да напиша за този пост от кого е, но цялата слава отдавам на Бога!

Споделено от Жулиян Томов

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...