Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Специално към хората, които сте загубили близки...

un francais sur dix a subi des mauvais traitements pendant l enfance

Искам да се обърна специално към хората, които сте загубили близки, родители и роднини, които вече не са сред живите на тази земя. Да, обръщам се към вас много специално, и повярвайте ми, със състрадание в сърцето ми, за вашите близки, защото зная добре, че сте ги обичали много, и още ги обичате много.
Повярвайте ми, не искам да ви манипулирам, нито имам такова желание, също не искам да ви насилвам за нищо, но вярвам, че това послание е вдъхнато от Бога в сърцето ми.
Откровението, което имам в сърцето ми е това:
Хората, които сте загубили, по един или друг начин, тези хора, където и да се намират в момента, повярвайте, че единственото им желание и копнеж е това, когато дойде до вас благовестието Христово, те се молят, вие да не Го отхвърлите, но да Го приемете, защото тези хора, които са починали, те знаят истината, и те искат вие да бъдете спасени, те искат, вие да живеете за Исус Христос с цялото си сърце. Да, те наистина го желаят за вас, а колко повече Бог, Който толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине нито един, който вярва в Него, но да има вечен живот. Йоан 3:16
Бог да ви благослови! <3

Жулиян Томов

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...