Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Не това, което говориш приемат хората, но това, което е вътре в теб...

jiuliqn

Не това, което говориш приемат хората, но това, което е вътре в тебе, и ако човек не живее в Истината и истинно с цялото си същество......, точно за това говори Исус; че не всеки който Му казва "Господи, Господи", ще влезе в Божието царство, но само тези които вършат волята на Отца, Който е на небесата. И също така, поради тази причина в онзи ден, мнозина ще кажат " Господи, Господи!!!", не в Твое ли име вършихме..........., но Той в отговор ще каже да се махнат всички онези, които вършат беззаконие, а това може и на мен да се каже.....
Ето защо, хора ходещи на църква, слушащи за Христос......, те нямат желание да оставят всичко заради Него, те нямат желание да се посветят изцяло на Него, но мислят какъв бизнес да правят за да печелят пари, и за това пиша, че не това което говори човек, хората приемат, но това което е вътре в човека, то се предава на хората и винаги, ако има горчив корен, то точно това бива предавано и те го приемат.
Или живееш истината, и тя в теб, или просто живееш в пълна заблуда и вървиш към ада. Това е!
Затова Евангелието на Господ Исус Христос е изключително сериозно и опасно.
Мислиш че си спасен?! Преди да си сигурен в това, вземи изпитай себе си и виж страстите на сърцето си, каква е основата на която градиш и какво всъщност градиш.
Бог направо разтърси цялото ми същество, защото аз нямам нищо скрито от Него, нито искам да крия, но съм искрен и съм способен да кажа такива неща, че ще останете като тряснати от гръм от небето.
Дано страх от Господа да дойде във всяко сърце.

Жулиян Томов

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...