Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Хей ти, който четеш това, който и да си..

Хей ти, който четеш това, който и да си, няма да ти казвам колко много те обича Господ Исус Христос, няма да ти кажа че Той наистина иска ти да бъдеш спасен, но ще ти кажа само с няколко думи:
Без Исус Христос, живота ти е нищо, без Бога си една нула, няма значение колко здраво си мислиш че стоиш, Бог е казал че сме само един лъх, и това е Истина. Не забравяй че рано или късно всеки се озовава на около два метра под земята, и мислил ли си за това някога?! Не, нали? Дори някои остават някъде по земята без да ги заровят и биват изяждани от зверове, от птици и т.н. Мислил ли си някога, че това тяло на греха, това смъртно тяло за което се грижиш, миеш, купуваш му маркови дрехи....., просто в един миг може вече за нищо да не става? Помисли, погледни се в огледалото и се виж, разгледай се и виж, че когато умре някой човек, когато го изкарват с ковчега, те не казват докарайте човека тук или там, а казват докарайте трупа тук или там. Та можеш ли да си представиш това? Питам, защото това е жизненоважен въпрос. Няма да те питам дали вярваш или не, но това което пиша е истина и искаш или не, можеш сега да се насилиш, и да си зададеш този въпрос, а можеш да оставиш това, за последния си миг от житейския ти живот, когато приключи, когато стане твърде страшно, искаш или не, ще се срещнеш с това, лице в лице. Та относно това, те насърчавам много силно, с огън в сърцето ми за Христос; Заживей така, че когато дойде последния ти миг от този живот тук на тази земя, да се срещнеш лице в Лице с Господ Исус Христос, и Той да ти каже: Добър и верен слуга; Влез в Моята почивка.
Пожелавам ти го от цялото ми сърце!
Бог да те благослови и искам да ти кажа, че Бога, за Когото ти пиша, Той е жив, и аз ще се моля за теб, който и да си ти, защото отричаш или не, казвам ти с твърда увереност, че ти имаш отчаяна нужда от Исус Христос, защото Той е Единствената ти надежда.
Имам около 403 приятели в фейсбук, може би около 350 от тях нямат Христос в себе си, но съм обявил война и съм влязъл в битка срещу всичките сили от тъмнината, злите духове под небето, поради които стоиш окован и заслепен, за да не познаеш Истината. Но те уверявам, че когато бъде вързан силния, ще те отнема от неговите ръце, и не толкова аз, но Господ Исус Христос ще извърши това, защото Той плати цената за нас на Голготският кръст, като проля Неговата невинна, свята кръв. Може да не разбираш това което ти пиша, но повярвай че идва деня в който ще го разбереш.
Лично аз съм имал нужда от това някой да ми звънне и да ми каже; Брате, как си?! От какво се нуждаеш?!
Но да бъда искрен, това са някакси мъгляви неща за мен, защото рядко се е случвало да ме потърси някой, особено от хора по "вяра в Бога" и да ми каже думи, които да ми принесат благодат, но вярвам от цялото ми сърце, че Бог ще даде спасение дори на най-големите атеисти, на тези, които въобще не са се интересували от Исус Христос, да, Бог ще ги направи истински Христови последователи и ще се засрамят мнозина, които са били в служение от "200" години.
Когато молитвата на вярващия стане за него удоволствие и наслада, тогава той придобива Божието благоволение, защото определено ставаш не само истинен, но и приятел на Бога, а по-хубаво от това няма.
Бог да те благослови, приятел.
Обичам ви.

Жулиян Томов

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...